Hvordan fjerne anløpe fra messing Metal av Dipping

March 15

Hvordan fjerne anløpe fra messing Metal av Dipping

Lys, skinnende messing ser flott, men når messing begynner å anløpe det er ikke en pen syn. Så mange ting er laget av messing - døren knockers, skap håndtak og doorknobs, men så få av oss polsk messing hjemme regelmessig. Dukkert rengjøring messing er mye enklere, og puster nytt liv noen av de mest vanlige områdene av ditt hjem. Når du vet du hvordan å dukkert ren messing, kan du gi ditt hjem en ansiktsløftning.

Instruksjoner

•Kontroller å sørge for at du rense solid messing før du fortsetter. Se om en magnet vil feste til varen. Hvis magneten ikke fester, elementet er solid messing og du kan fortsette med din dukkert rengjøring. Hvis magneten pinner, elementet er messingbelagte og derfor bør ikke være dyppet. I tillegg bør varen ikke være dyppet hvis det er noen lim bitene knyttet til den.

•Gå alle elementene du trenger for å rengjøre din messing, og alle messing bitene du skal dukkert, utenfor. Dette er viktig fordi når du arbeider med ammoniakk, ventilasjon er avgjørende.

•Sett gummihansker på. Hold gummihansker på til du har fullført dukkert rengjøring din messing og opprydding. Dette hindrer deg fra å utvikle hudirritasjon fra rengjøringsmiddel.

•Mix 1 kopp ammoniakk med 8 kopper vann. Dette er din dukkert rensemiddel. Hvis du vil blande flere dukkert rensemiddel, er utformingen en del ammoniakk til åtte deler vann.

•Submerge ett stykke messing i bøtte med dukkert rensemiddel. La messing stykket helt under vann i rengjøringsmiddel i minst 10 minutter.

•Fjern stykke messing fra bøtte. Sitt det på gamle håndkle. Bruk en ren mikrofiber håndkle til å tørke av overflødig rengjøringsmiddel.