Hvordan fjerne algeriske Ivy

October 25

Hvordan fjerne algeriske Ivy

Algeriske ivy (header canariensis) er en snikende vinranke som festes til trær, vegger og andre objekter med sin antenne rootlets. Det kan bli svært invasiv hvis venstre alene. Det er flere måter du kan fjerne vinstokker som algeriske ivy, men gjøre så forsiktig så du ikke skader noen strukturer, trær og planter i prosessen.

Instruksjoner

•Skjære ned algeriske ivy i bakken med en hage clippers. Hvis eføy er økende i et tre eller en annen struktur, kutte det ned i stedet for yanking det ned. Hvis det er fast på overflaten, trekk forsiktig av antenne rootlets å minimere skadene. Etterpå hånd-pull eller bruk en spade fjerne så mye av røttene som du kan fra bakken. Pass på at du ikke fjerne treet eller andre planterøttene når du fjerner ivy røttene.

•MOW lav vekst algeriske ivy med en gressklipper satt til 2 - eller 3-tommers høyden. Eventuelt redusere algeriske eføy som beskrevet i trinn 1. Bruk deretter glyfosat til bladverket som er fortsatt knyttet til røttene. Bruk en klar-å-bruke glyfosat løsning, hvis ønskelig, som har en innebygd applikatoren og trenger ikke å bli fortynnet med vann. Bruk Plantegiften som indikert på etiketten, og bruk verneklær og hansker for å unngå kontakt med kjemiske.

•MOW eller kutte ned algeriske ivy når det vokser istedet for benytter glyfosat eller grave ut røttene. Med utholdenhet, vil røttene sulte i hjel mangel på sollys.

Tips og advarsler

  • Kast eføy i papirkurven. Hvis du kompost det, risikerer du reinfesting landskapet.