Hvordan fjerne 3M 4200 fugemasse

July 5

3M 4200 er rask-cure, middels sterkt, marine lim og tetningsmiddel. Det er vanlig på båter og watercraft. 3 M Marine lim og tetningsmiddel rask kur 4200 er en polyuretan som, når det er vått, kjemisk reagerer for å skape en fleksibel, selvklebende bånd. 3 M 4200 fugemasse følger tre, glassfiber, gelcoat og visse plast og metaller. Fordi produktet er middels sterkt, er det best brukt for kosmetiske eller flyttbare løser, i stedet for permanente reparasjoner. 3 M 4200 fugemasse er lettere å fjerne enn full-styrke lim.

Instruksjoner

•Prøv å fjerne det som 3M 4200 tetningsmasse holder på plass ved forsiktig slite i den. Hvis det fjerner, gå til trinn 3. Hvis ikke, fortsetter du til trinn 2.

•Apply en tetningsmasse remover til en bomullspinne eller klut. Gni remover rundt kantene av elementet forseglet på plass. Tillate den å arbeide i limet i 15 til 30 minutter, avhengig av spesifikke produsentens anbefalinger. Prøv å fjerne elementet ved å dra på den. Gjenta til elementet fjernes.

•Apply en liberal beløpet av fugemasse remover til en klut. Gni kluten på baksiden av elementet forseglet på plass og forsiden av overflaten det var beseglet til. Coat begge flater med en liberal, selv laget direkte over 3M 4200 fugemasse rester. Tillate den å arbeide i limet i 15 til 30 minutter, avhengig av spesifikke produsentens anbefalinger.

•Dampen en myk klut i kaldt vann. Klem for å fjerne fuktighet. Gni den myk kluten over den selvklebende remover for fjerning.