Hvordan finner jeg ut om jeg trenger å installere et fransk avløp?

December 12

En fransk avløp er en grøft som kan være foret med landskapsarbeid stoff eller en som har en pipe lagt inne tømme vann fra problemområder. Enkleste avløp er foret med rock eller grus, og igjen utsatt. En fransk avløp er en meget effektiv løsning på problemene forårsaket av stående vann. Ingen avløp eller konstruksjon ferdigheter er nødvendig for å bygge en når riktig anlagte, de legge til en attraktiv vann-funksjonen til din eiendom.

Problemet

Hvis du har vann kan siver inn i kjelleren eller andre under-klasse deler av hjemmet ditt, vann være samle utenfor og står trakting i bakken eller kjører fra bygningen. Du kanskje ikke klar over problemet.

Sjekk utenfor hjemmet der vannet kommer inn. Se om jorden bakkene mot kjelleren, snarere enn bort. Gå rundt for å se hvis du føler noen svampete områder i nærheten huset. Vent en tung downpour og se hvilken vei vannet går.

Du kan også ha avrenning fra naboens egenskaper. Igjen, se vannet under en kraftig regn. Se etter tegn på erosjon som kan være forårsaket av vann som trakter på eiendommen.

Hvis det finnes områder på eiendommen fra bygninger der vann står for mer enn et par timer etter en nedbør, er vannet sannsynligvis ikke soaking i bakken som det skal.

Betraktninger

Det må være en skråning på eiendommen. Det kan som liten en skråning som 1 grad, men det er nødvendig å direkte vannet fra bygninger og myrlendt område og det må reise nedover fra problemområdet. Hvis hele eiendommen er våt, trenger du sannsynligvis en mer omfattende løsning.

Ta dine naboer i betraktning. Du ønsker ikke å direkte vann på deres eiendom. Se etter et område der vannet kan spre eller suge i bakken harmlessly.

Hvis du bor i et område med pakter, eller restriksjoner på hva du kan gjøre med din eiendom, kan du ikke få lov til å grave en fransk avløp.

Prosessen

Installere en fransk avløp systemet er en enkel prosess. Grave en grøft eller koble skyttergravene som skråner ned fra problemområdet. Hvis problemet ikke er alvorlig, kan grøften være så grunt som 1 fot og bare 6 inches bredt. Hell grus i bunnen av grøften og fyll grøften med elvesteiner.

En mer kompleks fransk avløp har perforert rør kjører ned midten, beskyttet fra rusk av landskapsarbeid stoff. Det er deretter dekket med jord og anlagt å se ut som resten av gården.