Hvordan finner jeg ut hvor stor en ovn jeg trenger?

July 28

Hvordan finner jeg ut hvor stor en ovn jeg trenger?

Ovn størrelse bestemmes i hovedsak av BTU produksjonen. En BTU eller British thermal unit, måles i oppvarming verdien av en gitt drivstoff. Disse varme verdiene kan brukes til å bestemme hvor mye total varme det vil ta for å varme et rom eller et helt hus. Men det er mange avanserte og komplisert vitenskapelige beregninger som vil avgjøre nøyaktig størrelse ovn for en bestemt-størrelse hus, vil en relativt enkel beregning gi deg en viss idé om hvor stor en ovn du trenger. Derfra kan du ta disse målingene et skritt videre og konsultere med en oppvarming og kjøling spesialist, eller koble til et hjem ovn kalkulator for en mer nøyaktig svar.

Instruksjoner

•Measure lengde, bredde og høyde av et rom, bruke et målebånd. Multiplisere disse tallene sammen. Dette tallet er totalt kubikk opptaket at rom og er grunntallet.

•Multiply nummeret fra trinn 1 av en figur 5 for et dobbeltrom med en eller to vinduer og en døråpning. Som et eksempel er dette typisk for et soverom, kontor eller et bad. Totalen vil gi mengden BTUs nødvendig å komfortabelt varme rommet.

•Multiply grunntallet med en faktor av 6 hvis rommet har flere vinduer eller flere dører. Som et eksempel, ville en stue med flere vinduer eller flere dører som fører inn i det være et typisk rom som gjelder i dette tilfellet.

•Multiply grunntallet med en faktor på 7 hvis rommet har Nordvendt vegger og Vinduer.

•Measure alle rom i et hus separat, og bruke trinn 1 til 4 for å finne BTUs av hvert rom. Som et eksempel, hvis totalen kubikkfot av et rom er 2000, og det er bare ett vindu, Multipliser det tallet med 5. Den siste figuren, 10.000, er mengden av BTUs nødvendig å varme det rommet. Et 2000 kubikk fot rom som vender mot nord ville multipliseres med 7. Totalen BTUs nødvendig å varme rommet vil være 14 000.

•Legg totalene for BTU kravene i hvert rom sammen. Dette vil gi deg et grovt overslag over hvor stor en ovn du må varme hele huset.

Tips og advarsler

  • Dette er bare en grunnleggende beregning på slik size en ovn. Det er mange andre faktorer som vil påvirke totalen som doble vinduer, ekstra isolasjon, nest historien rom og andre. Imidlertid vil vite disse grunnleggende beregninger gi deg en idé av ovn du trenger for nybygg eller ovn erstatning.