Hvordan finner jeg ut en poppel blad?

April 13

Hvordan finner jeg ut en poppel blad?

Ulike typer poppel trærne oppstår over mesteparten av USA, med disse trærne brukes til slike formål som skyggen trærne og ornamentals, i tillegg til vokser i naturen. Poplene har kallenavnet cottonwoods, en referanse til frøene, som blåser bort på vinden ved hjelp av en hytten «fallskjerm.» Poppel bladene er særegne.

Instruksjoner

• Søk etter blader at du kan høre rasler i vinden. Se etter et blad med en lang stamme som gjør bladet til flagre i en bris. Poppel blad stilkene er vanligvis hårete og flat, med noen så lenge 3 inches, slik som den østlige cottonwood.

•Look for blader som kommer i en rekke former, avhengig av poppel du møter. Østlige cottonwood, Fremont cottonwood og slettene cottonwood er poplene med trekantede-formet løv; sine baser hvor de legger til stammen er flate. Se etter et mer avlange og spisse blad på den svarte cottonwood, en art som oppstår i Pacific Northwest. Avrundet blader er karakteristisk for myr cottonwood, quaking aspen og bigtooth aspen.

•Study kantene av poplars, leter etter en rekke avrundet tann-lignende utstikkende deler. Dette er en annen egenskap av alle poppel blader. Tennene blir mindre opplagt på arter som svart cottonwood og Fremont cottonwood. Du vil ikke ha problem kresne tennene på kantene av slike arter som bigtooth aspen, quaking aspen og slettene cottonwood.

•Measure størrelsen på poppel blader. Merker rekke størrelser, fra bladene av Fremont cottonwood som er ikke lenger enn 2,5 tommer til de av den myr cottonwood, som kan være opp til 7-inches lang. Avrundet blader, inkludert quaking aspen, er vanligvis så bredt som de er lang. Langstrakt og smale bladene av den willow cottonwood skiller seg radikalt fra de fleste poplars, med lengder på 2 til 3 inches, men en bredde som er større enn 1 tomme.

•Examine fargene i poppel blader både om sommeren og deretter høsten. For eksempel den østlige cottonwood vil være en svært blanke grønn ovenfor, men det er en lysere nyanse av grønt på sin undersiden sommeren. I høst gjennomgå disse bladene en endring fra grønn til en gul fargetone. Dette er en vanlig høst farge for mange poplars, inkludert aspen arter.