Hvordan finner jeg ut behovet for ytterligere House isolasjon i Colorado?

May 1

Hvordan finner jeg ut behovet for ytterligere House isolasjon i Colorado?

Isolerende hjemme kan hjelpe deg å opprettholde temperaturen i ditt hjem, mens redusere din varme og kjøling utgifter. Akkurat som du ville ha varmere klær i høyereliggende områder, er det viktig å forberede din Colorado hjem å sørge for at den er ordentlig isolert. Temperaturen inne husstanden bør ikke bli påvirket av utetemperatur. Det er viktig å vite hvordan du fastslår behovet for isolasjon og mengden av isolasjonen du trenger før du begynner hjemme forbedring.

Instruksjoner

Fastslå behovet for isolasjon

•Determine hvor mye isolasjon hjemme har ved å måle med en linjal på flere punkter på loftet. Hvis du har mindre enn 6 inches av isolasjon, må du sannsynligvis mer.

•Kontroller rundt windows, vegger, gulv, kjelleren eller gjennomgangen plass og andre områder å finne disse områdene må isolasjon av følelse for et utkast, økning i varme eller kulde.

•Kontroller år hjemme og prøve å finne ut når din hjem ble sist isolert. Hvis hjemmet er mer enn 10 år, må du sannsynligvis isolasjon.

•Consider hvor du bor, spesielt høyden hvor du bor i Colorado. Se på r-verdien av isolasjon, som står for varmebestandighet flyt eller muligheten til å isolere per tomme av isolasjon. Du trenger et høyere r-verdi hvis du bor i en høyere høyde.

•Determine hvordan huset er bygget - enten det er en eksisterende tre ramme eller en ny treramme hjem - samt hvilken type varmekilde, som dette krever forskjellige nivå av isolasjon.

Colorado soner

•Determine hvilken sone din Colorado home er, som bør variere fra 6 til 8, avhengig av klimaet og høyde der hjemme ligger.

•Examine R-verdier gitt av US Department of Energy, som anbefaler R49 til R60 for loftet og R25 til R30 på gulvet, mens katedral-tak er R30 til R60, og veggen er R13 til R31 tre-ramme hjemmebane. Eksisterende tre-ramme boliger krever R49 til R60 for et uisolert loft, R38 til R49 for en eksisterende 3-4 inches av isolasjon eller R25 til R30 for gulvet isolasjon.

•Kontroller lokale bygningen koder konsulenttjenester byen regjeringen. Når isolerende et hjem, er det viktig å følge det laveste beløpet satt av lokale myndigheter.

Tips og advarsler

  • Når du velger isolasjon, vurdere den generelle ytelsen og hvorvidt isolasjonen vil bosette seg over tid. Også det amerikanske Environmental Protection Agency vurderer livet syklus av isolasjon, glassfiber, cellulose, og slagg ull er den mest miljøvennlige vennlig.
  • Hvis du måler mengden isolasjon på loftet, Fortsett med forsiktighet og sørg for at du bo på bjelkene og ikke faller på gips av taket nedenfor.