Hvordan finne Wild Yam planter

January 9

Wild yam eller Dioscorea villosa, er en spiselig plante innfødt til øst og sentrale USA og deler av Canada. Wild yam er en tradisjonell urtemedisin for en rekke plager, inkludert menopause symptomer, menstruasjonssmerter, felles betennelse og colic. Du finner wild yam, må du se i riktig habitat og også identifisere anlegget. Wild yam har ulike løvverk og rot formasjoner, slik ID er enkel.

Instruksjoner

• Vent til våren å begynne å søke etter den wild yam. Søker i tidlig til midten av voksende sesongen vil sikre anlegget har karakteristiske løvverk aktivt vokser. De kan også være blomst på den tiden.

•Limit søket til stater der den wild yam er innfødt. Dette er landene i Sentral- og østlige USA, fra den nordligste grensen til sørligste statene. Etter den wild yam i fuktig, skogkledde områder og skogkledde krattskog.

•Smalt potensielle planter vining planter. Wild Yam vokser ikke busker, busker eller noen annen plante form. Se etter tynn vinstokker som er en rød-brun farge med grønt løv.

•Bevegelsessensoren opp på en vinranke undersøke bladverket. Wild yam bladene er grønne og hjerte formet. Undersiden av bladene skal føle fuzzy. Hvis plantene har begynt blomstring, søke etter en vinranke med klynger av små blomster. De vil være hvit eller gul med et grønt skjær.

•Følg blant vinrankene til stedet der den er forankret. Bruk en hånd spade til å grave opp roten å se om det er wild yam. Røttene til wild yam vil føle tørr og blir tuberous. De er en brun-oransje farge, og vil ha horisontal avleggere.