Hvordan finne veps hekker

August 16

Hvordan finne veps hekker

Gule jakken er en vanlig veps ofte betraktet som en plage. En koloni av yellowjackets bygge et reir nær familiens hjem eller i fellesområdene. Dette utgjør en helserisiko fordi veps kan levere en varm, skadelige brodd hvis det blir opphisset. Finne en veps hekker kan være vanskelig fordi insekt vanligvis skjuler det fra utsikt men, kan du finne den, og fortsetter å fjerne det - nøye!

Instruksjoner

•Gå utenfor på en lys solskinnsdag. Vende retningen på sollys i området der du mistenker veps bygde rede.

•Se i området for yellowjackets flyr rundt. Denne type veps flyr i rette linjer og bruker samme rute for reiser til og fra reiret. Finn et insekt, og prøve å finne en annen, som det er vanlig for mer enn en til hjem i langs den samme banen.

•Se for yellowjackets flyr i området. Denne type veps flyr i rette linjer, og bruker samme rute for reiser til og fra reiret. Se etter et insekt og prøv og finne en annen, som vanligvis mer enn en flyr langs den samme banen.

•Tempt mer veps inn i området ved å plassere en krukke med agn på bakken. Bruk kattemat, kaldt kjøtt eller frukt gelé. Med flere veps i området, vil du finne det lettere å spore dem tilbake til reiret.

•Følg retning av vepss fly ved å gå i samme retning det flyr, når den forlater glasset av agn. Det skal føre deg til området der yellowjackets har reiret.

• Søk i området hvor veps går. Yellowjackets bygge reir veggen sprekker, under busker eller ubrukte Hi. Reiret. vises som en grå, rundt objektet til har en grov, papir-lignende tekstur.

•Sjekk at det er nest etter yellowjackets skriver inn og spennende reiret. Så, sjekk videre i området for å oppdage mer reir. Ofte yellowjackets bygge flere reir i nærheten til en annen.