Hvordan finne Veggdyr

January 25

Hvordan finne Veggdyr

Selv om plantevernmidler og renere sanitærforhold har hindret slags sengen avlyttinger utbrudd sett mange år siden, eksisterer skadedyr fremdeles. Faktisk, siden dagens exterminators bruker nonchemical metoder for å kjempe insekter, har bed bugs gjort et comeback. Her er hvordan du finner ut om du har dem i huset.

Instruksjoner

•Kontroller kroppen for biter i form av røde welts som klør. Bed bugs injisere en bedøvelse som holder deg fra følelsen bite sine, men som anesthetic slites av du igjen med en rød welt eller grupper av dem hvis du har en dårlig infestation. Hvis du har de renner:, er sjansene du har bed bug problemer.

•Look bak noen hengende kunstverk. Bed bugs elsker å gjemme seg bak malerier og fotografier som henger på veggene. Bruk en lommelykt: Bed bugs er liten (voksen seng bugs er ca 1/5" lang og rødbrun) og komme ut om natten.

•Ta sengetøy av din seng og se under madrassen, under boksen våren og i hjørner og sprekker. Bed bugs liker å henge oppned fra bunnen av boksen fjærer. Også sjekke rammen der de har vært kjent å skjule i hjørnene. Disse er alle stedene som sengen avlyttinger vil skjule i løpet av dagen.

•Trekk ut dresser skuffer og se i hjørnene og sprekker i skuffene. Hvis sengen avlyttinger i sengene, er de sannsynligvis i klær og skuffer.

•Look for små røde eller brune flekker på ditt sengetøy. De er også et tegn på infestation.

Tips og advarsler

  • Være grundig. Bed bugs er vanskelig å se og vanskelig å finne. Hvis du finner bed bugs eller tegn på dem, vask sengene og klær og vakuum alle møbler og alle sprekker og hjørner. Rengjør malerier og bak dem også. Kall en exterminator for en siste inspeksjon og å bruke plantevernmidler hvis nødvendig.
  • Om soverommet er der sengen avlyttinger pleier å være, siden de kommer ut om natten og bite deg i søvne, er det en god idé å sjekke hele hjem.