Hvordan finne ut om et hus er oppført til leie

November 6

Hvordan finne ut om et hus er oppført til leie

Finne ut om et hjem er for leie kan vanligvis bli avdekket med litt flid og grave. Det er flere ressurser tilgjengelig for å finne hus informasjon og kontakter dem direkte angående utleie status. En god strategi inkluderer også spørre naboer og kjøring av egenskapen å se hvis "For Rent" tegn er postert. Hvis hjemmet er til salgs, kan det hende at eiendomsmegler kan fortelle deg om hus kan være villige til å leie eiendommen. Også sjekke ut hjem utleiefirmaene.

Instruksjoner

•Look i hjemmet du er interessert i leie byrået tegn eller eiendomsmegler informasjon som vil la deg vet hvem du skal kontakte om en leie. Når døren for å se om det har en Realtors lås på den, som er en surefire tegn hjemmet er eller var for salg eller leie.

•Spør en nabo hvis de vet hvem eier eiendommen og hvis det er til leie. Banke på døren, eller helst, se etter noen som allerede er utenfor spørre. Vanligvis naboer vet comings og goings av hjemmet ved deres og kan gi deg verdifull informasjon.

•Stasjon av huset noen ganger en uke å se hvis noen "til leie" skiltene er postert. Vanligvis hvis et hus prøver å leie ut en eiendom, vil det bli annonsert på denne måten.

•Contact county courthouse å spørre som holder gjerningen. En kontorist kan gi deg hus navn, hvis du oppgi adressen. Slå opp hus i telefonlisten når du har navn og spørre om egenskapen er til leie.

•Anrop tax assessor kontor for å finne ut hvor skatt regninger blir sendt. Kontakt eieren ved å sende et brev til denne adressen spør om statusen utleie av eiendommen.

• Søk online leie nettsteder å se om du finner en tilsvarende egenskap-adressen. Zillow.com er en universell nettsted som vil vanligvis angi om et hjem til leie eller salg fra en eiendom kilde. Også sjekke MLS eller flere oppføring tjenester.

•Kontroller avisen eller online for annonser som kan være reklame et hjem som høres likt hjemmet som du er interessert. Aviser lister ikke normalt nøyaktige adresser, men du kan kontakte huseiere som hjem beskrivelse matcher hus i spørsmålet og spørre om det er samme egenskap.