Hvordan finne ut hvor mye Salt å sette i et basseng

July 27

Hvordan finne ut hvor mye Salt å sette i et basseng

Saltvann eller saltvann, bassengene er et alternativ til tradisjonelle klor basseng. I stedet for å holde bakterier og alger bort ved hjelp av en masse klor-som lukter, brenner øynene og kan være vanskelig på huden-et saltvannsbasseng system faktisk skaper sin egen sunnere klor. For å sikre at bassenget finne fungerer riktig, ut riktig mengde salt å sette i bassenget. Hvis du beholder nivået for lavt, vil systemet ikke kunne gjøre klor; Hvis du holde det for høy, kan du skade bassenget.

Instruksjoner

•Know volumet av din saltvannsbasseng. Mengden av salt bassenget må baseres på volumet. De fleste bassenger krever en saltkonsentrasjon på rundt 3000 deler per million.

•Look på indikatoren for salt nivå på maskinen saltvann basseng. Trekk tallet du ser på skjermen fra 3000 deler per million bassenget skal ha, som gir deg hvor mye salt bassenget må, hvis noen.

•Legg mengden av salt som er angitt på beholderen salt, basert på hva bassenget trenger. Et diagram på etiketten viser beløpet. Rør til salt i med bassenget skimmer til det er oppløst. Ikke kontroller din salt indikator umiddelbart, som systemet tar tid å justere og gjøre mer klor. Sjekk tilbake i 24 timer om salt nivået er riktig.

Tips og advarsler

  • Ikke svømme i et basseng med ekstremt høy salt.