Hvordan finne ut hvor mye asfalt blanding jeg nød for mine oppkjørselen

May 13

Hvis du vurderer rydder Oppkjørselen med asfalt, må du vite hvor mye asfalt blanding er nødvendig for å fullføre jobben. Sjansene er, du kan ansette en entreprenør eller landskap spesialist for å overvåke denne typen operasjon. Selv under slike omstendigheter er det viktig å ha en idé om hvor mye asfalt er nødvendig for å guesstimate kostnadene, og å hindre uheldige muligheten som du kan bli overladet for materialer du trenger.

Instruksjoner

•Measure lengden og bredden på oppkjørselen med et målebånd.

•Multiply lengde ved bredden til å finne kvadratmeterantallet.

•Få ut et diagram av oppkjørselen på millimeterpapir hvis det er uvanlig form eller har kurver i den. Kontroller at det er å skala (én tomme kan lik 5 fot, for eksempel). Del det av rektangler og trekanter for å finne kvadratmeterantallet. Formelen for rektangler er base x høyde, og formelen for trekanter (base x høyde) / 2. Legg totalene for alle delene til å beregne kvadratmeterantallet.

•Divide kvadratmeter av 9 å finne antall omkring. For eksempel hvis oppkjørselen er 10 fot bredt og 40 fot lang, ville være 400 kvadrat fot. 400 delt 9 tilsvarer 44.44 omkring.

•Bruk en variant av formelen for asfalt gi (pounds av asfalt delt på kvadrat lengde) i for å finne ut pounds av asfalt du trenger. Avkastning betyr tykkelsen på asfalten. Oppkjørselen bør ha minst 100 pounds av asfalt per square yard for lett trafikk og standard kjøretøy, og for tyngre trafikk og biler, må rundt 220 pounds per square yard. For eksempel anta at du trenger en moderat mengde 150 lbs. av asfalt per square yard. Derfor kan du utføre følgende ligning:44.44 x 150 = 6,666 lbs. av asfalt nødvendig for jobben.