Hvordan finne ut hva slags vakuum vesker mine vakuum behov

October 27

Hvordan finne ut hva slags vakuum vesker mine vakuum behov

Støvsugere er et nyttig verktøy i hjemmet ditt, spesielt hvis du har verktøybasert tepper. Når smuss, støv og andre partikler er suget støvsuger, lagres de i vakuum bag. Denne vesken er vanligvis synlige og ofte vil blåse opp med luft når vakuum er i bruk. Det er viktig å bestemme hvilken pose støvsugeren trenger for å fullføre en ikke-rotet vakuum jobb. Det er flere måter å identifisere hva slags erstatning bag du trenger.

Instruksjoner

•Look i håndboken som fulgte med støvsugeren. Manuelt vil gi produsentens anbefalinger i tillegg til den spesifikke typen bag nødvendig når du er klar til å erstatte din gamle vakuum bag.

•Determine merke og modell støvsuger. Dette ligner på merke og modell av en bil. Merke på vakuum er merkenavnet--for eksempel Dyson eller Oreck. Modellen blir navnet på den bestemte typen renere. Eksempler inkluderer dyret fra Dyson og signatur pluss fra Oreck.

•Locate modellnummeret. Dette vises ofte på boksen eller baksiden av støvsuger, skjult av ledninger og slanger. Når du har denne informasjonen, kan du kontakte en lokal butikk som bærer støvsuger poser og gi medarbeider merke, modell og modellnummer på støvsugeren.

•Determine hva slags bag vakuum krever. Det finnes flere bag som går fra A til Z. For eksempel er Type C posene for oppreist vakuum rengjøringsmidler, mens Type G poser er vanligvis for håndholdte støvsugere.

Tips og advarsler

  • Hvis vakuum bag må ha blitt avbrutt, finne overstock selskaper på nettet som leverer posen, eller sjekk ut din lokale støvsuger verksted.
  • For riktig sugekraft og rengjøring evne, må vakuum bag erstattes hver gang det blir full.