Hvordan finne ut hva slags tregulv du har

August 9

Hvordan finne ut hva slags tregulv du har

Harwood etasjer er en av de mest Ærede aspektene av et hjem for mange huseiere. Tregulv gi naturlige varmen, lett å rengjøre, og hvis skikkelig vedlikeholdt, vil vare mye lenger enn tepper. For å kunne opprettholde et tregulv, om du er rengjøring, reparasjon og refinishing, trenger du å vite hva slags tre og hva slags finish gulvet har.

Instruksjoner

•Observe fargen og korn av skogen for å bestemme hva slags tre gulvet har. Du må vite hvilken type tre hvis du har å erstatte deler av gulv eller molding. De fleste tregulv er laget med eik. Hvis gulvet har en lys, brun farge med blek, nesten hvit, striper her og der og en finkornet, kan det være hvit eik. Svært blek etasjer er sannsynligvis maple, som det er en av de letteste woods. Hvis gulvet har en gylden tone med en mer markert korn, er det en god sjanse det er rød eik. Hvis gulvet har en dyp rød tone, er det kirsebær.

•Andre enn eik, lønn og kirsebær, tregulv kan også være hickory, eucalyptus, ash, bøk eller bjørk. Hvis du er usikker, spør en snekker til å komme og bestemme tregulv du har eller, hvis du kan, fjerne en iøynefallende stykke gulvet og ta prøven til en trearbeid butikk. Hvis du ikke kan ta en prøve, ta noen gode bilder som tydelig viser korn. Hvis tregulv har blitt farget, kan det hende det enda vanskeligere for deg å fortelle hvilken av tre uten å konsultere en profesjonell.

•Fjern en iøynefallende prøve også å finne ut om din tregulv er heltre eller utvikling. Et eksempel kan tas fra slutten av en planke med en skarp meisel og hammer. Plasser meisel over planken og treffer den kraftig med en hammer. Gjør det samme på sømmene i planken. Lirk opp stykket og observere kantene. Hvis du oppdager to eller flere gass, er din planker konstruert eller laget med laminert strimler. Hvis det er ingen gass, er din planker heltre.

•RUB hånden over overflaten av gulvet å finne ut hva slags finish gulvet har. Tregulv har enten en voks finish eller en uretan ferdig. Du må vite hvilken type av avslutning så kan du bruke riktig rengjøring produktet, og hvis du engang trenger å retusjere eller refinish. Hvis overflaten føles glatt, er det en polyuretan finish. Hvis du kan føle støt av korn, er det en voks finish.

•Scrape overflaten av gulvet med en kniv i en iøynefallende området å etablere typen Fullfør. Voks er gjennomtrengende og uretan sitte på overflaten. Hvis du ikke klarer å fjerne materiale ved skraping, er det en voks finish. Hvis du er kjøpedyktig fjerne materiale, er det en uretan finish.

Tips og advarsler

  • Det er en rekke tregulv renere som er spesialformulert for uretan gulv og som er spesialformulert for voks gulv.