Hvordan finne taket pigger

February 8

Riktig finne stenderne er et viktig steg i prosessen med å gjøre noen slags ombygging eller design arbeid med taket, spesielt hvis du planlegger henger noe fra dem.

Instruksjoner

•Bruk en elektronisk stud finder til å finne taket pigger. Denne enheten kan finnes på jernvareforretninger og oppussing lagrene på priser fra mindre enn $10 for en grunnleggende magnetiske modell til mer enn $50 for en mer sofistikert elektronisk versjon. Les brukerhåndboken for presise instruksjoner, men i utgangspunktet du vil bare kjøre stud finder over taket på en jevn måte til en lyser eller maskinen gir et hørbart signal. En stud finder er ikke egnet for popcorn tak, imidlertid.

•Trykk på taket med knokene. Taket vil returnere en hul ekko lyden før du kommer over stud. Når du gjør nå en stud lyden skal være mer som en kjedelig smell. Siden de fleste hjem er bygget med stendere plassert 16 inches fra hverandre, bør det være lett å finne nærliggende pigger når du har funnet en.

•Hold lommelykt mot taket slik at det parallelle. På noen flate tak, vil dette markere bestemte feil som avdekke plasseringen av stud. Som med stud utleie, kan denne teknikken ikke være sannsynlig å fungere så godt på tak med røff flater.

•Forbered trykk en liten spiker i taket å avgjøre sikkert om du har funnet en stud. Dette er definitivt anbefalt ved metodene trykk eller lommelykt, men selv stud utleie kan noen ganger gjøre feil. Bedre å sette et lite hull i taket slik at du har funnet stud enn å starte arbeidet med prosjektet i et sted hvor stud ikke er.