Hvordan finne stengeventilen viktigste vann

September 4

Hvordan finne stengeventilen viktigste vann

Finne stengeventilen viktigste vann kan bety forskjellen mellom små og store vannskader. Finne ventilen kan alt vannet i timene som slås av, betyr at lekkasjer og burst rør kan bli nektet vann. Selv om hvert hus har en vann stengeventilen ligger i et litt annerledes sted, finnes triks du kan bruke til å oppdage hvor din er. Finne en viktigste vann stengeventilen krever ikke ekspertkunnskap og er noe som alle hus bør gjøre.

Instruksjoner

•Locate viktigste vann utkobling ventilen før du møter en nødsituasjon. Prøver å gjøre det når du er i panikk kan føre til katastrofale konsekvenser. I tillegg en viktigste ventil har hver store apparatet en individuell utkobling, som kan være forvirrende under en lekkasje. Finne stengeventilen viktigste vann før du.

•Kontroller i kjelleren for ventilen hvis du bor i et kaldt klima. Hovedregelen er at i kaldt klima, utkobling ventiler i å forebygge skader forårsaket av frysing. De kan være utenfor, kanskje mot yttervegg eller tilknytning til din i bakken vannforsyning i varmere klima. Ofte vil det være to ventiler, en på hver side av måleren.

Finne to ventiler, atskilt av en meter. Ventilen på hjem siden av meter er viktigste vann utkobling ventilen. For å slå av vannet til hele huset, aktivere ventilen klokken for flere svinger til den blir for vanskelig å slå. Vannet blir nå slått av alle apparater og inventar i huset. Slå vannet tilbake på, slå ventilen mot før det er på sin opprinnelige posisjon.