Hvordan finne sonene flom av Revere, Massachusetts

July 30

Som andre samfunn langs atlanterhavskysten, er byen Revere i Massachusetts hit hvert år med en kombinasjon av wind, vær og bølger som forårsaker flom for huseiere og næringsliv. Revere har fått oppdatert flom fare kart fra Federal sosialtjenestene som definerer områder av byen utsatt for sesongbetont flom. Disse kartene, ofte kalt flom forsikring Rate kart eller fast kart, utvider før flom fare soner. Alle som eier eiendom i flom fare soner og har et boliglån på eiendom fra et føderalt-støttet utlån institusjon er nødvendig å kjøpe flom forsikring fra National flom forsikring Program. Regjeringen tilbyr flom forsikring gjennom private forsikringsselskaper. For å finne nye flom fare soner, kan eiendom eiere se den nye FEMA kart.

Instruksjoner

Online flom kart for Revere

•Gå til byen av reveres nettsted og klikk på "Avdelinger" øverst på siden. Klikk på "Conservation Commission" og bla ned til en meny i en boks som inneholder ordet "Kart." Klikk på "Kart" for å vise en side fylt med ulike kart. En serie FEMA flom sonen kart er øverst på siden.

• Besøk Conservation Commission kontoret på Revere rådhuset, 281 Broadway, Revere, Massachusetts. Be om å se FEMA flom kart som viser området av interesse. Bevaring Kommisjonen har også kopier av FEMA opprinnelige kart tilgjengelig for gjennomgang, og kanskje kunne hjelpe med spørsmål om kartene og FEMA funn.

•Gå online til FEMA kart Service Center-webområdet på fema.gov. Finne produkt søkeboksen øverst til venstre. Velg flom kart, Angi adresse, og klikk Søk." Mer detaljert kart enn det som tilbys av Revere Conservation Commission vises, og kan utvides ved å klikke kommandoen "Zoome inn".

•Finn en forsikring agent som er autorisert til å selge føderale flom forsikring. Forsikringsindustrien har forberedt for økningen i flom politikk for de siste årene. Forsikringsselskaper som skriver flom forsikringer må FEMA flom sonen kart for Revere for å finne nye bonuser.