Hvordan finne riktig våren for en Overhead garasjeport

November 20

Hvordan finne riktig våren for en Overhead garasjeport

Ifølge Truetex.com, kan gjennomsnittlig garasje døren fjærer være forventet å vare om syv år. Når disse kildene mislykkes, garasje døren ikke lenger åpnes og lukkes korrekt til kildene er erstattet. For å sikre din reparasjonen er vellykket, er det viktig å velge de riktige kildene for jobben. Når du velger nye kilder for en garasjeport, vurdere faktorer som størrelse, design, overlate og våren funksjonen til å finne de riktige reservedeler.

Instruksjoner

•Determine hvilken kilder du trenger for døren. Utvidelse fjærer kjøre langs sporene over døren og justert vinkelrett i forhold til den. Torsjon springs ligger rett ovenfor døren i en coil-type mekanisme. Torsjon våren erstatning er svært vanskelig og potensielt dødelige, og er best overlates til fagfolk. Det bør ikke bli vurdert en jobb for DIY huseiere.

•Kontroller i håndboken som fulgte med døren din hvis du fremdeles har den. Håndboken skal inneholde informasjon om reservedeler og anbefalt våren størrelse. De som ikke lenger har brukerhåndboken for døren vil måtte stole på andre utvalg metoder å velge riktig våren.

•Examine fjærer og andre dør komponenter. Noen kilder er merket med dimensjonering informasjon. For eksempel en våren preget 225B24 wire størrelse på.225 og er 24 inches lang, ifølge Truetex.com.

•Fjern våren og ta det til lokale garasje døren installert eller deler leverandør. Mange forhandlere kan hjelpe deg med å identifisere produsenten og med bestille riktig reservedeler.

•Measure våren selv å bestemme riktig størrelse. Våren i en avslappet tilstand, mål den totale lengden. Deretter måle lengden over en enkelt del 10 spoler. Bruke 10-coil målingen til å angi wire for våren med diagrammet på industrialspring.com. Til slutt, måle diameteren. For forlengelse springs må den utvendig diameteren; for torsjon springs, må innsiden diameter.

•Determine med innlevering av våren. Hold våren loddrett foran deg. Hvis spoler stige opp til høyre, har du en høyre våren. Hvis de stige opp til venstre, har du en venstre våren.

•Bruk Skalerings, levere og produsentens informasjon du har bestemt på å bestille riktig erstatning kildene. Du kan finne en liste over garasje døren våren leverandører i ressurser-delen, eller kontakt produsenten av døren din direkte.

Tips og advarsler

  • Alltid reparere eller erstatte garasje døren fjærer som et sett. Når en våren mislykkes, er den andre sannsynligvis vil oppstå etter.
  • Noen garasjedører kan ha forskjellig størrelse fjærer på begge sider. Dette er standard for noen modeller, og kildene skal erstattes med samme størrelse variasjonene eventuelt.
  • Mens noen store boksen oppussing butikker selger forlengelsen springs, er torsjon kildene vanskeligere å finne på grunn av den potensielle risikoen involvert med installasjonen. De fleste eksperter anbefaler ansette en profesjonell å erstatte torsjon springs, som denne jobben er vanskelig og farlig. Begge typer garasje døren fjærer holder mye kraft og kan forårsake alvorlige skader eller død hvis håndteres feilaktig. Ikke undervurder faren for dette prosjektet og gi sterk vurdering mot ansette en utdannet installert.