Hvordan finne reservedeler for et gulv Jack

November 15

En ødelagt gulvet jack kan være flere vanskelig, spesielt hvis du trenger det å endre et dekk eller erstatte en bremsekloss. De fleste butikker lager ikke deler for gulvet knekter, gjør reparerer enda vanskeligere. Internett og spesialitet butikker kan imidlertid lagre dagen. Litt søker kan ta deg til rett sted å finne delene du trenger.

Instruksjoner

•Åpne eieren brukerhåndboken og finne delenumrene for erstatninger du trenger. Finn produsentens deler telefonnummeret og kaller det. Sjekke om du kan kjøpe deler direkte fra produsenten. Deler på gulvet kontaktene er for liten til å håndtere selvstendig, så de ikke kan være tilgjengelig for salg.

• Søk online for gulvet jack reparasjon deler. Kontroller reparasjon deler steder også, siden gulvet jacks er bil tilbehør. Kryssreferanse deler tallene med de nettstedene selger at de vil fungere på din jack.

•Anrop lokale bil deler butikker, små-motor butikker og verktøyet lageret butikker. Be om disse butikkene har deler som fungerer. Verktøyet lageret butikker bære en overflod av tilfeldige deler som kan fungere på din jack.

•Spør lokale butikker der de kjøper deres deler. Mange av disse butikkene håndtere deler distributører, som omhandler selskaper. Men kan ikke det skade å ringe og se om en lokal butikk for en del for deg.

Tips og advarsler

  • En produsent kan ugyldiggjøre garantien på routeren på gulvet jack hvis du installerer tredjeparts deler.