Hvordan finne & reparere en lekkasje i en dam rutefly

April 12

Hvordan finne & reparere en lekkasje i en dam rutefly

Stoppe en dam rutefly lekkasje en gang og gjøre jobben riktig er å finne alle lekkasjene i din liner. Ofte anta dammen eiere at en lekker dam er bare lekker på ett sted. Dette synes ikke å være tilfelle. Det punktert rutefly, er det noe som faller inn i dammen eller utstikkende deler fra jord, vil ha gjort det i flere steder. Når du sporer ned alle lekkasjer, er reparasjon relativt lett.

Instruksjoner

•Fjern akvatiske planter og fisk fra lekker dammen. Så mye av et problem som dette synes å være nå bli jobben verre når lekkasjen raskere. Ta deg tid nå å fjerne planter og fisk og plassere dem trygt i en ytre tanken eller akvariet. Et sett med vanntett plast lagercontainere kan holde fisk og planter midlertidig.

•Observe tjern og hastigheten der det lekker. For å spore opp lekkasjen, er du nødt til å tillate tjern renne gjennom lekkasjen før det nivåer. Hver dag, bruk en målestokk å måle dybden i dammen og spore lekkasje hastigheten. Denne informasjonen vil være nyttig senere.

•Look for punktering eller hull. Når dammen nivåer, og stopper lekker, vet du hullet i duken er et sted like over gjeldende vannlinjen. Begynne å undersøke duken. Få ned på hendene og kne og forsiktig bruk en svamp for å tørke duken rengjøre. Dette vil hjelpe deg finne hull eller hull. Finne ett hull betyr ikke at du har funnet alle hullene. Fortsett rundt vannlinjen til du har sjekket hele eksponert duken. Gjør en sirkel rundt punktering merkene med fett pencil.

•Pump en annen 4 til 5 tommer vann ut av dammen. Du sørge vannlinjen er godt under punkteringer du har identifisert i duken, slik at en lek eller nedbør ikke flytte vann på eller over oppdateringene før de har hatt en sjanse til å angi.

•Patch din punkteringer eller hull, lese og følge instruksjonene i oppdateringen Kit. Du må rense området rundt punktering eller punkteringer, og de fleste lapp materiale krever 24 timer å tørke.

•Fyll når dammen. Når oppdateringene har hatt en sjanse til å kurere, tilsett vann til dammen til normale. Hold ut på å erstatte din fisk eller vannplanter, men. Du vil sikre at du faktisk har lappet alle lekkasjene.

•Observe tjern for et par dager. Vannstanden synker? Du bør ha en ganske god idé om frekvensen av lekkasjen per dag fra målene du tok tidligere. Hvis dammen synes å lekke på et litt langsommere, kan du ha en annen lekkasje høyere i duken enn ditt patcher. Gjenta trinnene ovenfor for å finne og reparere eventuelle gjenværende lekkasjer.

Tips og advarsler

  • Husk å bruke en stor nok container eller beholdere gjerne huset din fisken.