Hvordan finne pumpe hestekrefter for et sprinkleranlegg

February 3

Hvordan finne pumpe hestekrefter for et sprinkleranlegg

Flere faktorer gå inn beløpet på hestekrefter kreves for alle vanningssystem. Når hestekrefter i vannet systemet henger sammen, bestemme riktig størrelse pumpen og hestekrefter er et spørsmål om noen beregninger. Forholdet mellom vann hestekrefter og pumpe hestekrefter eller brems hestekrefter, er ikke en fotballkamp på grunn av iboende ineffektivitet av pumper. Det er nødvendig for å oppnå en pumpe med en høyere hestekrefter enn vann hestekrefter.

Instruksjoner

Bestemme vann hestekrefter

•Calculate totalt statisk hodet av vanning systemet ved å måle forskjellen i høyden mellom punktet for inntak på vannkilde og det høyeste punktet der irrigasjon vann kommer ut under lossing.

•Calculate press hodet av vanning systemet i fot med en trykkmåler for å bestemme pounds per kvadrattomme, kalt psi, vann lossing fra vanningssystem. Multiplisere dette nummeret med 2,31 å få verdien av press i føttene til hodet.

•Determine mengden av trykket tapt på grunn av friksjonen som vannet går gjennom røret systemet. Denne verdien beregnes ved å kompilere den totale lengden av røret network, diameteren på røret, og antallet og svinger eller vinkler i systemet. Disse tallene brukes deretter til å beregne totale friksjon hodet, som bruker en friksjon tap tabell, tilgjengelig online eller de fleste avløp referansehåndbøker.

•Calculate totalt dynamisk leder av vanning systemet ved å legge tre verdier fra de tre første trinnene.

•Kontroller flow rate av systemet ved å plassere en flyt meter på punktet der vannkilde inn vanningssystem. Denne verdien bør være representert i gallons per minutt.

•Multiply verdien av totalt dynamisk hodet av infusjonshastigheten i gallons per minutt. Dele dette produktet 3,960 å finne vann hestekrefter i vanningssystem.

Bestemme brems hestekrefter

•Determine pumpe effektiviteten, som vil bli inkludert i pumpen og være en verdi mellom null og.

•Determine stasjon effektiviteten av pumpen. Denne verdien varierer avhengig av pumpen. For pumper som pumpe direkte fra vannkilde med en rett aksel, er denne verdien 1. For de som pumpe med en høyrevinklet aksel, er verdien 0,95. For belte-drevet pumper, denne verdien vil bli funnet i produsentens litteratur og vil være en verdi mellom 0,7 og 0,85.

•Multiply stasjon effektiviteten av pumpen ved pumpen effektiviteten. Del vann hestekrefter verdien av produktet av effektiviteten. Dette er brems hestekrefter og den nødvendige mengden av hestekrefter til riktig pumpe vann gjennom en gitt sprinkleranlegg.