Hvordan finne plante navn

October 28

Hvordan finne plante navn

Planter har mange forskjellige navn. For eksempel kan du vet din favoritt plante som en jonquil og din venn kan vite det som en narcissus. Ennå kan en annen kalle det en påskelilje. Derfor er det ikke rart at å vite hva jeg skal kalle planter eller det navn refererer til samme planter kan være forvirrende. Bruk en plante database for å finne ut alle de tilknyttede navnene for planter, inkludert deres vitenskapelige navn, og klare opp i forvirringen. Du kan gjøre dette hvis du kjenner en av anlegget navn eller hvis du bare vet hva anlegget ser ut.

Instruksjoner

Finne navnene med Plant egenskaper

•Skriv karakteristikkene av anlegget, som blomst farge, når den blomstrer og høyden på anlegget. Merk om det vokser i full sol, delvis skygge eller i skyggen. Observere og registrere det krever mye fuktighet eller tåler tørr grunnforhold.

•Tast informasjonen du samlet inn i National Gardening Association anlegget finder-indeksen, som blomst farge, anlegg, hardførhet sone, nivået av lys og annen relevant informasjon - identifisere anlegget. Klikk navnene på planter i resultatene og kontroller som er anlegget. Du vil se vitenskapelige navn og vanlig navn for at anlegget.

• Søk USDA Foton som et alternativ til National Gardening Association nettsted. Velg informasjon som om anlegget du leter etter er en flerårig eller med årlig og som det vokser i. Lese resultatene og klikk anlegget navn eller bildet å finne ut mer informasjon, inkludert alle tilknyttede anlegget navn.

Finn andre navn bruker ett navn

•Åpne North Carolina State University's "Indeks av alle anlegg faktaark" nettsted. Klikk bokstaven du kjenner anlegget av og deretter på anlegget navn i resultatlisten. Du kan søke etter fellesnavn eller vitenskapelige navn.

•Finn plante navn i en hagearbeid bok, for eksempel Elsevier "Ordbok av anlegget navn og deres Origin" eller "The New York botanisk hage illustrert Encyclopedia of hagebruk," som anbefalt av University of Maryland. Bruke indeksen til å finne anlegget side ved navn du vet.

•Locate plante navn for "Planter for Future"-databasen. Søke etter brev med vanlige eller vitenskapelige navn eller Søk etter anlegget navn basert på hvor anlegget er brukt, slik som for medisinske eller spiselige formål. Hvis du bare kjenner en del av navnet, for eksempel "daf" for påskelilje, resultater Skriv inn "daf" i boksen "Søk For navnet" spørringen, og en liste av planter med disse bokstavene. Klikk på navnet for å lese alle anlegget navn forbundet med at anlegget.