Hvordan finne pause i en usynlig gjerde Wire

December 21

Usynlig gjerde er et populært alternativ til over bakken gjerde for mange huseiere. Vanligvis installert langs perimeteren til en egenskap, usynlig gjerde er gravlagt under overflaten av bakken og er koblet til en strømforsyning. Hundene ha en krage med en mottaker som avgir en hørbar tone når hunden tilnærmelser begravet ledningen. Fra tid til annen kan underjordiske ledningen skadet og brutt av graving og andre årsaker. Finne skader kabelen kan gjøres med noen få enkle elementer.

Instruksjoner

•Trekk strømforsyningen for det usynlige gjerde. Finn terminalene som usynlig gjerde bakken ledninger er koblet med skruer.

•Løsne kontakten skruer med en skrutrekker og fjern kablene fra terminalene.

•Hold en RF choke på rundt midten slik at en wire går ut på begge sider. Koble en ledning til hver terminal av strømforsyningen.

•Sett en ledning fra undergrunnen gjerde til hver ledning av RF choken som er koblet til terminalen. Pakk usynlig gjerde bakken ledninger rundt RF krymping ledninger å holde dem på plass.

•Plugg i makt levere og skru opp styrken. Tune en AM-radio til 600 mhz og begynn å gå gjerde linjen etter lav tone kommer fra radioen. Følg linjen til tonen stopper, som indikerer en pause.