Hvordan finne og reparere lekkasjer i svømmebasseng avløp

March 28

En lekkasje i avløp av et svømmebasseng ventilenhet kan repareres av bassenget er eier - gi at han finner lekkasjen først. Finne en lekkasje i bassenget ventil samlingens avløp bruker en fargestoff testing sprøyte kit. Kit kan du visuelt identify lekkasjen i avløp. Du kan deretter erstatte skadet slangen med erstatning rør som er intakt. Nødvendige forsyninger kan kjøpes i mange hjem og hage butikker samt bassenget levere servicesentre.

Instruksjoner

•Åpne bagasjerommet lokket hvor bassenget er ventilenhet og filtreringssystem ligger. Dette vil vanligvis være på dekket av bassenget, selv i noen tilfeller kan det være innenfor et basseng kaste i den ene enden av bassenget.

•Start ventilen på ventilenhet urviserens retning til motstand er følte. Plass kjevene av en tang rundt foten av ventilen. Tvinn tang for å løsne slangen festet til ventilen. Skru slangen med fingrene. Trekk slangen fra ventilen.

•Sett sprøyte nålen i gummi hetten på fargestoff som er inkludert med fargestoff testing kit. Skyv sprøytestempelet for å bringe fargestoff i sprøyten.

•Sett sprøytenålen inn i hullet i slangen. Injisere fargestoff i hullet. Skru slangen på ventilen. Skru slangen med Tanga.

•Twist valve's knotten mot klokken for å starte vannet tilstrømmende. Holde utkikk for å se hvor fargestoff kommer ut på siden av slangen - dette indikerer plasseringen av lekkasjen.

•Shut av vann ved å dreie den Valves bryteren igjen. Plasser Tanga mot slutten av slangen med lekkasjen og vri å løsne det fra datakanalen passer den er koblet til. Vri slangen gratis rør montering og fjerne den. Kast slangen.

•Plasser erstatning slangen i posisjonen som ble okkupert av slangen som hadde en lekkasje. Tvinn slangen på rør montering. Skru slangen med Tanga. Gjenopprette flyten av vann.