Hvordan finne Morel sopp i Idaho

January 18

Moreller, som sopp med en søt, saftig smak, er fordekte om der de vokser, så jakt dem er nesten like mye moro som matlaging dem. Morel sopp pleier å skjule under hauger av blader og har en kort fremveksten. De samles rundt tømte logger, særlig eik, og steder der det har vært branner. Idaho har et stort sopp-plukking fellesskap med to store mycological samfunn basert i staten. Moreller vokse i samme sted årlig.

Instruksjoner

•Stop i en skog tjenester kontoret i Idaho eller Registrer deg online for en personlig bruk Permit. Dette vil tillate deg å høste 5 gallons av morel sopp for hjemme bruk. Du er ikke tillatt å selge dem, eller du må få kommersielle tillatelse. Det er ingen gebyr for personlig bruk tillater.

•Bruk passende klær. Selv om moreller kan dukke opp når som helst, er vår mest sannsynlig perioden å finne dem i tall. Våren kan bringe sol eller regn, så være forberedt og ha gode sko.

•Carry kart over området der du skal se og en sopp guide med mindre du har en ekspert på jakt. Det er giftige sopper og den falske morel som ser nesten ut som den sanne morel. Den falske morel er giftig og vil gjøre den som ingests det veldig syk.

•Look av nedskutte logger og i områder der det har vært de siste branner. Moreller kan kikke opp gjennom blader, eller du må børste bladene fra baser av trær å få en god utsikt.

• Søk trillium, skygge-kjærlig wild blomsten med tre-lobed forlater og en blomst som ekko figuren. Moreller tendens til å vokse nær disse blomstene.

•Harvest moreller med en skarp kniv, kuttet dem nær bakken. Trekke ikke dem, eller du vil forstyrre mycellium som starter neste sesongens beskjære. Plasser dem forsiktig i en mesh bag og bruk. Hvis du ikke bruker alle av dem umiddelbart, lagre dem under papirhåndklær i kjøleskapet en dag eller to.