Hvordan finne Mold i huset

August 17

Hvordan finne Mold i huset

Familiens helse kan stole på deg å holde hjemmet rent. Sammen med alle de åpenbare fordelene av renslighet er en annen viktig grunn å fjerne eller bedre ennå hindre muggvekst. Potensielt farlige mykotoksiner produsert av muggsopp kan utløse alvorlige helsemessige problemer i mange mennesker. Er helsefarlig, er mold stygge. Det er ikke alltid lett å finne, men og tendens til å vokse i skjulte områder. Så før du kan fjerne alle mold i huset, må du finne den.

Instruksjoner

•Kontroller kjelleren for mold, hvis du har en. Mold trives i fuktige områder kjellere er sannsynligvis fuktige miljøer, spesielt hvis vaskerommet finnes. Sjekk veggene i kjelleren for mold, spesielt hvis de er malt. Mange malinger brukes i kjellere støtte mold lettere enn i andre områder. Kontrollere området rundt varmtvannsberederen tett, også, uansett hvor det er.

•Kontroller bad i ditt hjem. Ta hensyn til hvordan luften lukter. En fuktig, muggen lukt angir at du kan ha mold problem. Se veggene og områdene rundt våtromsinnredning, slik under vasken, rundt badekar og toalett. Hvis disse fixtures er lekker, kan de være medvirkende til å gjøre på badet en yngleplass for mold.

•Løft opp opp en liten del av tepper i hjemmet hvis mulig. Inspisere undersiden av teppet for muggvekst. Dette er spesielt viktig i rom med høyere fuktighet, for eksempel i kjelleren, vaskerom og bad.

•Examine alle vinduene i hjemmet ditt nøye. Windows kan akkumulere fuktighet, og kan derfor være et utmerket sted for mold å danne. Inspiser grundig langs kantene på vinduskarmen og over vindusposten for mold.

•Pay nøye med på områder av ditt hjem som synes å bli svekket. Du finner peeling maling på veggene, vinduskarmer og trim eller råtnende områder på ytterkledning, windows eller tak. Dette er alle mulige tegn at du har mold problem.