Hvordan finne luftlekkasjer rundt Windows & dører

May 3

Du kan finne ut om det er noen lekkasjer rundt vinduer og dører ved å fylle ut noen enkle tester. Alle lekkasjer skal tettes for å hindre varme i å forlate hjemmet. Et hjem som har lekkasje har potensial til å øke din oppvarming og avkjøling regninger. Noen lekkasjer vises ikke som betyr at du må søke dem ut. Tetting en lekkasje er ikke veldig dyrt og vil ikke ta mye tid.

Instruksjoner

•Look rundt kantene av dører og Vinduer for synlige tegn på forverring, råtnende og hull i tre og området rundt. Dette er åpenbart lekkasjene som må tettes. Når overflaten er skrapt og renset tilstrekkelig, bør putty være påført og deretter glattet over. Dette vil gi området rundt vinduer og dører en jevn tekstur.

•Plasser fingeren langs kantene av Vinduer og dører. Sjekk bunnen av døren også. Du vil kunne føle noen kule området kommer inne Vinduer og dører. Kjøre fingeren langs alle sidene og kanter. Fingrene vil være følsomt for kjølig luft. Det bør være lett å oppdage hvis noen luft kommer gjennom noen del av Vinduer og dører.

•Lyseffekt et stearinlys og la den bli opplyst i noen minutter. Nå blåse lyset ut og du vil kunne se røyken. Nå hold lyset rundt kantene, sidene og toppen av dører og Vinduer. Røyken begynner å blåse i samme retning som luften blåser hvis det er en lekkasje.

•Få noen å gå utenfor. Mens de er på utsiden ta en lommelykt og skinne rundt kantene av vinduet og dører. Hvis lyset trenger og skinner gjennom på innsiden av huset har noen lekkasjer som må tettes. Gjøre den samme prosessen i alle områder av dører og Vinduer for å sikre at du finner alle lekkasjer.

•Ta papir og legge den på gulvet i døren. Lukk døren på papiret. Trekk papiret fra mellom gulvet og døren. Hvis du er i stand til å utføre denne oppgaven uten papir ripping, har du en luft lekkasje som må tettes.

•Sitt av windows på en kjølig, breezy dag. Du vil kunne fortelle hvis du har en lekkasje fordi du vil føle deg kjølig luft kommer gjennom sprekker. Sjansene er luften vil blåse i ansiktet.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke er komfortabel kanskje kontrollere for lekkasje du vil kalle en profesjonell for å håndtere jobben.