Hvordan finne kvadrat foten av tak

December 6

Tak kommer i alle slags former, men har felles kjennetegn som gjør finne kvadratmeterantallet en relativt enkel oppgave. Nesten alle tak består av en samling av rektangulære og trekantede overflater. Når du har en klar idé om oppsettet av en bestemt taket, er måle det å finne plassen opptaket lett. Det er viktig å følge prosedyrer, men. Et fall kan forårsake skade. Du bør være realistisk om eget nivå av kompetanse og unngå prøver å jobbe på en svært bratt skråning som er bedre til venstre til fagfolk.

Instruksjoner

•Få en detaljert skisse av oppsettet taket. Noen flater vil være rektangler eller trekanter. Andre vil være en kombinasjon av begge. Dele inndelingene kombinasjon i rektangler og trekanter også.

•Sett sikkerhet første. Aldri prøve å arbeide på taket når det regner, eller det er en høy vind eller sjanse av lyn. Dobbeltsjekke forsikre ladder er i god stand og plassert trygt. Bruk en fall-arrestasjon og sikkerhet sele system. Du kan kjøpe eller leie dette bygge på de fleste hobbyforretninger. Endelig, holde klar av tiden. Ikke prøv å fortsette arbeidet når det begynner å bli mørkt om kvelden.

•Bruk et målebånd finne lengden og bredden av hver rektangulær inndeling. Registrere disse og alle målene på skissen. For å måle en trekantet område, finner du den største vinkelen. Måle en linje fra den vinkelen til motsatt side--kalt basen i trekanten. Bruk en snekker square sørge for linjen krysser en base i 90 graders vinkel. Denne linjen kalles høyden på trekanten. Neste, måle lengden av basen.

•Calculate kvadrat foten i hver del. For rektangulære områder bare multiplisere lengden ganger bredden. Bruke geometriske prinsippet at noen trekant er lik en halv produktet høyde ganger lengden av basen trekanter. Dermed du multiplisere høyden på hver trekant med lengden på base og dele med to.

•Total områdene hver del å finne kvadratmeterantallet for taket. Taktekking er solgt i massevis av 100 kvadrat fot. Elektrikere kaller disse mange "torg." For eksempel hvis du målt totalt 2850 kvadratmeter føtter, må du kjøpe 29 ruter (2.900 kvadrat fot).