Hvordan finne ideer for gjerder

January 9

Ønsker du et gjerde som er litt ute av vanlige, kan du prøve å designe dine egne stedet for å stole på den prefabrikerte materialer som er tilgjengelig i butikken. Her er hvordan du kan få kreative inspirasjon du trenger.

Instruksjoner

•Look i bøker og magasiner om gjerder og snekker samt arkitektur og reise. Være på utkikk etter bøker og blader med bilder av bygninger og steder som appellerer til deg, og sjekk ut bildene for gjerder og andre detaljer.

•Sketch, bilde og måle gjerder som du liker. (Se "Post landskapet ideer in the Field," under Beslektede eHows.) Ta en spasertur eller kjøretur gjennom en eksklusive nabolaget, der profesjonelle designere har vært i arbeid, og se på gjerder i stedet for husene.

•Stroll den nærmeste historiske distrikt og Merk hva gjerde design er vanlig det. Historiske steder eller museum hus har ofte gjerder som passer for din region. Dette har stått testen av tid i regionen av forskjellige grunner – enten det er en fornuftig svar klimaet, en kreativ bruk av lokale materialer eller som et uttrykk for den nasjonale innstillingen.

•Spør en lokal håndverker smed, snekker eller mason å henvise deg til hans eller hennes beste arbeidet i området.

•Se i ditt område eller i en innstilling som vekker fantasien og fortegnelse typer gjerder som sett designer brukt.

•Hire en landskapsarkitekt eller landskapsarkitektur student. Hvis det er et lokalt universitet med en landskapsarkitektur avdeling, vil du kunne få et røverkjøp pris på design gebyret for en kreativ og profesjonell gjerde design.