Hvordan finne hvor en lekkasje kommer fra

July 4

Noen ting kan være like frustrerende som ikke kunne finne hvor en lekkasje kommer fra. I mange tilfeller trenger du ikke fancy lekkasje deteksjonsutstyr eller profesjonell hjelp til å finne kilden som pinpoint lekkasjen. Low-tech metoden med å bruke store mengder en såpevann løsning på rørene involvert kan gi deg alle nøyaktigheten kreves for å finne hvor den lekkasjen kommer fra. Som en bonus bivirkning ser rørene dine renere.

Instruksjoner

•Fyll plast presse flasken med en del konsentrert oppvaskmiddel 10 deler vann og riste flasken kraftig til løsningen er godt blandet. Ifølge en artikkel på lekkasje testing sitert av Environmental Protection Agency, er såpevann et godtatt alternativ lekkasje detektor.

•IDENTIFY mest sannsynlige kildene til en mulig lekkasje på din rør montering. Dette ville være steder på rørene med mistanke om lekkasjen som ledd, albuer og sveiser.

•Spray såpevann løsningen over de identifiserte områdene i forrige trinn, sparsom ingen regning og rense eventuelle overskytende drippings med rag.

•Observe områdene sprayet med såpevann for boblende. Eventuelle lekkasjer vil føre såpevann å boble. Bruke flere såpevann på områdene der bobler er observert for å bekrefte lekkasjen. Hvis ingen bobler er observert, utvide programmet til alle deler av rør montering og skjermen for boblende.