Hvordan finne hvor dine flate taket lekker uten å fjerne alt

August 6

Taket lekker er en felles husholdning vedlikehold oppgave og ofte utfordrende å reparere. Selv om prosessen med å plugge hull eller erstatte taktekking materialer ikke er komplisert, er finne selve kilden til lekkasjen ofte. Flate tak er mer utsatt for lekker enn de med bratte skråninger fordi vannet bassenger oppå. Å finne en lekkasje på flatt tak krever en Lukk inspeksjon av interiør og eksteriør i hjemmet, samt litt kunstig regn.

Instruksjoner

•Plasser en stige ved taket i et område der du kan se det meste og klatre opp. Se nøye på taktekking materialet, om rullet, shingles eller fliser. Identifisere noen synlig mangler eller revet helvetesild, ødelagte fliser eller hull i rullet taktekking. Hvis skade er synlig, er det mest sannsynlig årsaken til taket lekkasjen.

•Walk forsiktig over taket og se etter stående bassenger med vann eller rundt sirkler av skitt, som indikerer vann bassengene har fordampet. Knele ned og undersøke disse områdene nærmere for små hull eller tårer, som kan være kilden til lekkasjen.

•Look i taket inne i hjemmet og identifisere noen mørke brune eller gule flekker, og flekker. Undersøke flekken å se om det sprer seg fra en taket kanten eller hvis det er mindre flekker over det, som angir at lekkasjen kommer fra blinkende eller muligens en pipe snarere enn tak over flekken.

•Climb opp til loftet eller gjennomgangen plass og se etter flekker som er direkte over flekker i underliggende taket. Hvis ingen flekker vises, se på andre områder av det flate taket, siden vannet kan kjøre ned vertikale rafter før den faktisk går gjennom til taket.

•Spør en annen person å gå utenfor hjemmet og aktivere en hageslange. Har ham direkte strømmen av vann på taket i den generelle plasseringen av den vann flekker som vises i. Undersøke undersiden av taket nøye fra loftet eller gjennomgangen plass, bruke en lommelykt eventuelt for å se for vann drypper eller lekkasjer. Lekkasjer kan ta fem eller seks minutter vises, avhengig av trykket av vannet.

Tips og advarsler

  • Mer enn 90 prosent av taket lekker oppstå ved blinkende på taket, ifølge spør webområdet Builder. Dette er metall brikker brukt daler og ledd der skorsteiner og andre varme dukke.
  • Andre vanlige lekkasjen plasseringer er hvor antenne eller satellitt retter kobler seg til taket via skruer.
  • Hvis ditt hjem har en gjennomgangen plass i stedet for et loft, må ligge på ryggen å undersøke undersiden av taket. Vær forsiktig når du gjør dette slik at du ikke skader underliggende taket.