Hvordan finne heving

September 21

Hvordan finne heving

Vite høyden av ditt hjem er en morsom faktum og gir deg litt geologiske troverdighet. Hvis du bor nær sjøen eller i en flomgrensen, men kan denne tidbit av kunnskap spare tusenvis av dollar- eller selv livet. Dokumentasjonen flom forsikring kan fortelle deg høyden over havet, men denne informasjonen er ofte upresis. Hvis du lurer på egenskapen du ønsker for å kjøpe, i stedet for din nåværende hjem, fungerer denne løsningen ikke heller. Heldigvis finnes det andre alternativer.

Instruksjoner

•Last ned Google Earth, populær virkelig kulen programmet, og bruk funksjonen høyde. I 3D-visningen vises høyden av punktet direkte under markøren i nedre venstre hjørne av skjermen i terreng visningsmodus. Du endrer mellom fot eller meter i høyde skjermen, gå til "Options" under Verktøy-menyen og velg "3D utsikt" før du klikker på "Vis høyde" alternativknappene.

•Bruk Daft Logics finne høyde skript for Google Maps. Dette er en applikasjon som vil fortelle deg høyden av helst på jorden, nøyaktig en meter høyde, med et enkelt museklikk. Det er en gratis tjeneste, så finne høyde ikke kommer hvor som helst i nærheten av en landmåler 's grad av nøyaktighet, det er et godt alternativ.

•Prøv nasjonale kartet online sømløs serveren. Dette er en online søknad, drevet av den amerikanske regjeringen. Det er mye mer nøyaktig enn Daft Logics verktøyet, men noe mer komplisert å bruke. Brukergrensesnittet er Internett på slutten av 90-tallet, men det er både funksjonelle og svært presis.