Hvordan finne forgård landskapsarbeid ideer

May 19

Hvordan finne forgård landskapsarbeid ideer

En godt anlagt foran plenen er som et telekort, gjør en innbydende, positivt inntrykk på gjestene, naboer og forbipasserende. Snu en plen fra ensformig nydelig tar arbeid, og før, inspirasjonen. Gode ideer er rundt, skjønt, og de er sikker på å komme opp med den perfekte designkonsept alle enklere.

Magasiner

Lifestyle, hjem og dekorere blader er fylt med inspirasjon for forgård landskapsarbeid. Noen publikasjoner spesialister på dette emnet, med artikler om alt fra plenen møbler hagearbeid ideer. Andre publikasjoner gir ideer på en mindre direkte måte, med bilder av hjem utformet med begreper som kan bli omarbeidet for gjennomsnittlig boligen. Trykte tidsskrifter, se bokhandlere eller finne dem gratis på en innenbys bibliotek.

Rundt i byen

Ta en kjøretur rundt i byen å samle landskapsarbeid ideer, å ta en gasse på andre boliger og låne litt inspirasjon. Se etter plener med en lignende størrelse og form å se hva som ville fungere best på din egen eiendom. Hvis mulig, miste overvåke favoritt plener over for et par måneder, å se hvordan de ser årstidene og planter sine blader. Se om kommunen har en årlig hjem show, når vil være enklere å sjekke ting ut.

Nettsteder

Internett er fullstappet med landskapsarbeid ideer, fra enkle nettsteder for folk som ønsker å gjøre arbeidet selv til kjente steder. Se etter nettsteder catering til de aktuelle å få ideer som vil fungere i lokalområdet. For å koble med andre håpefulle hjem-landscapers, finne et område med en postering bord der brukerne kan chatte, dele ideer og gi hverandre tips. Mange blogger tilbyr også landskapsarbeid råd og ideer, hvorav noen er skrevet av erfarne fagfolk.

TV

Slå på TV og sjekke ut noen nyttige programmer for ideer om transformere en forgård. Mange viser dekker landskapsarbeid prosessen fra konsept til henrettelse, gjør det enklere å se på det store bildet. Hvis planter som brukes på et TV-show ikke fungerer i lokale klima, skriv ned navnene og konsultere med en hagearbeid profesjonell å finne innfødt plante erstatninger. For å se om det er et program som er rettet mot ditt område, kontakt den lokale offentlige kringkasting eller kabel tilgang stasjon.