Hvordan finne et stipend for hjemmet reparasjoner

June 21

Hvordan finne et stipend for hjemmet reparasjoner

Hjem krever konstant vedlikehold hjem Småjobber på er en del av hverdagen. Imidlertid kan det ikke være lett å reparere ditt hjem eller ansette en entreprenør for en rekke årsaker. Når du trenger litt hjelp med hjemme, er det en rekke offentlige organisasjoner som er utformet for å hjelpe deg å finne finansiering eller finansiering for hjemmet reparasjoner. Disse organisasjonene er alle litt forskjellige og du finner at en oppfyller dine behov bedre enn andre.

Bolig-og byutvikling

En av de som du kan kontakte er amerikanske avdeling av Housing and Urban Development eller HUD office. Etaten midler en rekke prosjekter, inkludert hjem forbedringer for enkelt-familiens eiendommer, selv om etaten kan hjelpe med reparasjoner på bygninger med flere familier under visse betingelser. Delen 203(k) programmet spesielt hjelper kjøpe boliger og reparere dem slik at de er beboelig. Programmet dekker grunnleggende behov som maleri, rom tillegg og lignende filer eller reparasjoner nyinnkjøpte hjem.

Bolig rådgivning byråer

Bolig rådgivning byråer er rådgiving byråer som er godkjent av HUD. De er ideelle organisasjoner som kan være enten privat eller offentlig. Det er en rekke tjenester som disse byråene tilby en bestemt organisasjon kan tilby ulike tjenester fra en annen. For å få hjelp med hjem reparasjon, trenger du en organisasjon som tilbyr oppussing og reparere rådgiving. Lokale organisasjoner for staten vises på websiden, HUD.

Staten bolig finans byråer

Staten bolig finans byråer er statlig nivå organisasjoner som hjelper statens innbyggere med rimelige boliger alternativer. Men disse organisasjonene kan også hjelpe finansiere reparasjoner, legge til tilgjengelighet endringer til et hjem i tilfelle en skade eller uførhet, eller kan også selv å forbedre energieffektiviteten av et hjem. Disse organisasjonene kan også hjelpe med haster reparasjoner som er nødvendig for umiddelbar sikkerheten til innbyggerne, som råtnende gulv eller ødelagt septisk systemene, og kan hjelpe deg hvis hjemmet forhøyede bly nivåer, ofte forårsaket av bly maling.

Spesielle kvalifikasjoner

Regjeringen programmer er vanligvis rettet mot lav og middels inntekt familier, men det er andre som kan ha nytte av disse programmene. Hvis du er en veteran, pensjonsrabatt eller har en funksjonshemming, finnes det spesifikke etater som kan hjelpe deg med hjemmet reparasjoner. Det amerikanske Department of Veterans Affairs kan kontaktes hvis du er en veteran. Eldreomsorg Locator er en tjeneste for pensjonister. Hvis du har en funksjonshemming, bør du kontakte Yrkesrettet Rehabilitering service kontoret nærmest deg.