Hvordan finne et ekorn på loftet

September 25

Et loft gjør en flott habitat for et ekorn, det er varmt, tilbyr isolasjon og trygt. De fleste ekorn som bosette seg på loftet er kvinner, og vil ofte gi fødsel til en søppel både i høsten og våren. Selv om det er behagelig, vil ekorn ofte være vanskelig å finne fordi de er skvetten og vakt mot rovdyr. Hvis du vurderer overlapping Ekornes, være oppmerksom på at hennes søppel kan forbli på loftet. Uten deres mor, de ofte vil dø, skape en fryktelig stank som vil trenge din hjem.

Instruksjoner

•IDENTIFY området loftet hvor lyden av bevegelse og angiveri kommer fra før loftet. Ekornet vil trolig stoppe flytte og gjøre støy når den oppdager din tilstedeværelse på loftet. Så gå direkte til området loftet der du føler støyen kommer fra.

Slå av alle lyskilder på loftet. Se raskt etter noe lys trenge gjennom hullene på loftet. Dette hullet kan ha blitt opprettet av ekornet og brukes av henne til loftet.

Slå på lommelykten og gå over til områder der du føler hull å lete etter ekornet.

•Walk rundt utsiden av loftet og se inn bjelkelaget skjermene. Ekorn er ofte tilgang til loftet gjennom soffits, og dyret fortsatt kan være nær sin inngangspunkt.

•Look for ekorn avfall på loftet. Ekornet ofte vil ikke bo i dette rotet, men det er en indikasjon på hvor det reiser.

•Stay stille, rolig og slå av lyset. Lytt nøye for enhver bevegelse. Du må sitte stille i 15-20 minutter før ekornet mener du er borte og begynner å bevege seg. Følg lyder.

•Følg stank av en død carcass, hvis du tror ekornet er død. Med hansker på, fjerne alle boksene og isolasjon nær stanken å avdekke kadaveret, hvis nødvendig.

Tips og advarsler

  • Kontroller at du fjerner søppel med hansker hender, før en felle for mor utenfor loftet. For å lokke henne, plass baby ekorn i en human, nei-drepe felle. Legg frukt, nøtter og vann til fellen. Så når hun er fanget, flytte dem sammen.