Hvordan finne & erstatte en Kenmore tørketrommel termisk sikring

September 9

Produsert av boblebad, begynner Kenmore bolig tørketromler kommer med en fabrikk-installert sikkerhetskomponent som kutter forsyning av strøm til apparatets varmeelement når hårføneren å overopphetes. Denne sikkerhetskomponent, kjent som en termisk sikring, er bra for en bare bruker. Heldigvis, finne og erstatte termisk sikring i en Kenmore tørketrommel er rask og smertefri reparasjon som vil ha din tørketrommel varme igjen i løpet av minutter.

Instruksjoner

•Trekk tørketrommelen fra stikkontakten koble apparatet fra strømkilden. Slå av gassforsyning hvis du erstatter termisk sikring i en Kenmore gass tørketrommel. Kontroller at alle elektrisitet og gass er helt frakoblet før du prøver å finne smeltesikringen.

•Fjern i riktig rubrikk til termisk sikring i din Kenmore tørketrommel. Plasseringen av termisk sikring kan variere litt tørketrommel forretningsmodell, men vil enten bli plassert bak nedre tå panelet eller tørketrommel bakre. Slipp klippene som holder bunnen tå panelet ved å legge press dem med spissen av en sparkel eller skrutrekker. Ta ut de fire hjørne skruene fjerne tørketrommelens bakpanelet.

•Examine nå-eksponerte tørketrommel komponenter og identifisere smeltesikringen; se etter en liten hvit plast stripe som er koblet til to ledninger.

•Trekk to ledninger forsiktig å koble dem fra termisk sikring komponent; de bør komme gratis lett. Merk den lille skruen på midten av termisk sikring; fjerne den for å frigjøre hele komponenten. Holde fjernet skruen, men forkaste brukte termisk sikring.

•Plasser utskifting termisk sikring slik at skruehullet i midten er på linje med skruehullet på tørketrommelen. Sett inn og stram reserve skruen som fester erstatning termisk sikring. Re-fest to koblet ledningene, feste en ledning til hver ende av komponenten termosikring. Erstatte fjernet tørketrommel panelet for å fullføre reparere.

Tips og advarsler

  • Feilsøke din Kenmore tørketrommel for å finne ut hva som utløste termisk sikring. Rense ut lo skjermen, lo skjermkabinett, eksos slangen og eksos vent å sikre at det ikke er. En blokkering i disse områdene av tørketrommelen kan forårsake tørketrommelen overopphetes.
  • Prøver å feilsøke eller reparere din Kenmore tørketrommel mens den er koblet kan føre til alvorlig personskade. Kontroller at all elektrisitet har vært stengt fra apparatet ditt før du begynner reparasjoner.