Hvordan finne en underjordisk vann trykkregulator

September 8

Hvordan finne en underjordisk vann trykkregulator

Vann trykkregulatoren hjemme regnes ofte som en av de viktigste bitene av utstyr kan ha et hjem, som den regulerer vanntrykk som strømmer gjennom rør i hjemmet ditt. En ødelagt eller dårlig fungerende vann trykkregulator kan forårsake høyt vann regninger og store varme skade. Noen vann Trykkregulatorer installeres under bakken, spesielt for utenfor vanningssystemer og i hjem ligger i varmere klima. Heldigvis finnes det måter å finne en underjordisk vann trykkregulator.

Instruksjoner

•Locate der vannrøret kommer inn i ditt hjem fra utsiden. I varmere klima er vannrør og trykkregulator vanligvis utenfor, vanligvis på gaten eller alley, underjordiske, hvor viktigste vannrør Skriv hjem og vanligvis på eller nær eiendommen linjen. I kaldere klima, vann meter og trykk regulator funnet i kjelleren eller nytte av et hus.

•Look for alle tilknyttede merker som vann selskapet har brukt til å betegne hvor vannrør kommer inn i hjemmet ditt. Et "W" kan for eksempel angi en viktigste vann meter boks på fortauskanten foran hjemmet ditt. En standard meter dekke boks vanligvis måler 5/8-av-1/2-av-3/4 tommers.

•Anrop din lokale vann selskap hvis du ikke finner din vannforsyning.

•Bruk en fortauskant boksen lokket for å åpne boksen meter. Finn din vann trykkregulator direkte på vannlinjen nær måleren. Det er runde med tallene på urskiven.