Hvordan finne en underjordisk frosne rør

January 8

Hvordan finne en underjordisk frosne rør

Finne underjordiske rør krever litt erfaring med verktøy for nøyaktige målinger. Rør kan være laget av ulike materialer, avhengig av konstruksjon. I moderne konstruksjon, må montører begrave en å finne wire knyttet til alle plastrør. Dette hjelper med å identifisere av rør ved å tilby en ledende overflate for å finne verktøyet til følelse. Selv med alle de riktige verktøyene, må du fortsatt grave med forsiktighet, dette er ikke en eksakt vitenskap.

Instruksjoner

Å finne metallisk rør

•Still kontrollen følsomhet til vanlig innstilling på magnetiske å finne enheten. Feie enheten fra side til side, venter for sensoren å plukke opp en metallgjenstand.

•Plasser mottakeren direkte over et område med et signal. Hvis signalet er på den negative eller positive siden av avlesning, har du funnet en ende av røret. Merk denne plasseringen med oransje spraymaling.

•Skann området for den andre enden av datakanalen. Dette vil vises på skjermen som en motsatt polaritet enn ble oppdaget i trinn 2. Merk dette området med spraymaling og koble de to plasseringene sammen. Hvis magnetiske posisjonsindikator gir et lydsignal, betyr det har funnet en loddrett metallrør.

Tips og advarsler

  • En enkel måte å finne en burst pipe er å føle bakken med føttene for myke flekker. En burst pipe vil lekke vann, mette bakken.
  • Vet hvor ledninger, elektriske linjer og vannledninger er før du graver.