Hvordan finne en pause i en elektrisk gjerde

November 3

En elektrisk gjerde er et lukket system. Gjeldende flyter fra en kontroller, energizes elektrisk gjerde ledningen, sender til jording stangen (e), deretter returnerer til kontrolleren. Noen gap eller motstand i denne kretsen vil føre en pause i det elektriske gjerdet. Feilsøking og reparasjon er vanligvis bare et tilfelle av innsnevring ned de mulige årsakene til feilen.

Instruksjoner

•Kontroller elektrisk gjerde kontrolleren å sikre at det er emitting riktig spenning. Lyn er den vanligste årsaken til kontrolleren feil. Lyn avledere og surge suppressors vil bidra til å hindre kontrolleren svikt.

•Walk langs elektriske gjerdet, leter åpenbare problemer. En åpen gate, en mislykket skjøte eller en brutt wire får en pause i en elektrisk gjerde. En ødelagt isolator kan å ta en gjerdestolpen.

•Fjern ugress eller pensel som har vokst opp i det elektriske gjerdet. Strømmen i det elektriske gjerdet tar banen til minste motstands vei til bakken.

•Look for noe kommer i kontakt med wire, som en fallen lem. Et vevd gjerde kan ha strukket nok til å kontakte ledningen.

•Lytt for rytmisk knitrende lyd. En pause i en elektrisk gjerde vil ofte resultere i en hørbar spark på feil.

•Se om korrosjon på alle bryter i det elektriske gjerdet. Et sted hvor en ledning var skjøtes eller koblet til en isolert wire er et sikkert sted for korrosjon, som kan avbryte gjeldende.

•Bruk en elektrisk gjerde tester, som er tilgjengelig på gården forsyne butikkene. En elektrisk gjerde tester består av en håndholdt baseenheten og en sonde forbundet med en isolert wire. For å bruk, presse sonden i bakken og trykk den håndholdte enheten til elektrisk gjerde ledningen. Avlesning på den håndholdte enheten vil fortelle deg hvis gjeldende strømmer gjennom ledningen på det tidspunktet. Test på forskjellige steder før du begrense plasseringen av pausen.

•Legg ekstra jording stenger hvis du tester viser at spenningen er lav overalt langs gjerdet. Følg anbefalingene fra produsenten av gjerdet kontrolleren på stedet og avstand for jording stenger. En konfigurasjon som jobbet i våren fungerer ikke også når bakken tørker sommeren.