Hvordan finne en pause i begravet Wire

October 25

Underground eller usynlig gjerder, som hunden gjerde, bruke elektriske ledninger til å sende et signal. Hundens halsbånd oppdager signalet og hunden din får et mindre sjokk forsøker å krysse omkretsen av usynlige gjerdet. Fordi ledningene avgir et elektrisk signal, krever finne en pause i begravet wire å finne punktet der signalet bryter. Dette kan gjøres ved hjelp av en radiofrekvensen forstyrrelser choke (RF choke)---en induktor som blokkerer høyere frekvenser i en elektrisk strøm og sender signalet til en lavere frekvens.

Instruksjoner

•Walk rundt og visuelt inspisere gården. Bryter i underjordiske ledninger er vanligvis resultatet av en graving prosjektet. Ta hensyn til nylig hvelvet bakken og hull.

•Purchase en AM-radio og en RF choke på en elektronisk butikk. Elektrisk gjerde avgir et radiosignal som kan bli plukket opp av en AM-radio.

Frakobles to bly kabler koblet til senderen. Koble RF choke fører til senderen der to kundeemne ledninger er koblet.

•Koble senderen ledninger til fører av RF choke.

•Vri på AM radio og tune det mellom 60 og 600. Radioen vil plukke opp signalet fra gjerdet og avgir en trykke eller pulserende lyd.

•Walk rundt omkretsen av begravet ledningen. Radioen vil fortsette å avgi en pulserende lyd til du er få føttene fra pause i underjordiske ledningen. Når du er nær break stopper pulserende lyden.