Hvordan finne en Nemo Twin Bed

October 22

Når et barn har en bestemt tegneseriefigur han forguder, gjør en forelder vanligvis alt for å mate at interessen. Spore ned hans favoritt karakter plagg, coloring bøker, er plater og sengetøy alle tidkrevende, men givende når du ser stråle av lykke fra barnets øyne. Nemo en oransje klovnefisk fra 2003 Disney/Pixar filmen "Finding Nemo" har blitt et populært valg blant mange barn. Det er mange måter å finne Nemo senger.

Instruksjoner

•Bruk datamaskinen søke "Nemo senger". Søkemotorer som Yahoo og Google vil raskt finne Nemo senger fra en rekke butikker. Se gjennom resultatene for ulike stiler av Nemo senger tilbys i to sett. De fleste tegn-themed sengetøy tilbys i tomannsrom og fullt sett, som mange barn egne senger på denne størrelsen. Bruk barnets inndata til å bestemme hvilke hun liker best. Noen eksempler på twin Nemo senger sett kan finnes på butikker online som eCrater for ca $80 i 2009.

•Shop butikker i nærheten av ditt hjem. På grunn av rollefigurens popularitet, kan Nemo produkter finnes på mange butikker som Wal-Mart. En fire-brikke Nemo senger satt var ca $40 på Wal-Mart i 2009. Du ønsker kanskje å ringe lokale butikker forhånd å sjekke tilgjengeligheten og prisen. Du kan også sjekke lokale sparsommelighet butikker for mulig kjøp.

• Søk eBay å finne en selger som hånd-gjør sengetøy med stoff av ditt valg. EBay er et auksjonssiden, selv om mange eBay selgere tilbyr "Kjøp nå" priser som lar deg kjøpe elementer uten å måtte budgivning. Det er mange eBay "butikker," som tilpasse ordrer. Kjøp håndlaget sengetøy vil ikke bare utvide din stoff valg men også gi deg en mer unik Nemo-sengetøy. Ofte er er kostnaden lik som forhåndslagde sengetøy, om ikke mindre.

•Explore Craigslist.org for byen din spesifikke. Craigslist tilbyder ledig postering av rubrikkannonser, muliggjør brukernes å finne nye og brukte varer for salg innenfor en spesifikk by. Transaksjoner må fullføres i person, i motsetning til eBay. Innholdet er alltid i endring, men nye og brukte tegn bedding er sannsynlig å finne der.

Tips og advarsler

  • Når shopping online, er det alltid lurt å søke etter markedsføringskoder tjene rabatter. Ifølge SmartMoney.com tilby nettsteder som FreeShipping.org og FreeShippingOn.com markedsføringskoder som gir gratis frakt til mer enn 700 forhandlere.