Hvordan finne en maur reir

May 13

Hvordan finne en maur reir

Ulike arter av maur bygger reiret på forskjellige steder, med noen foretrakk utendørs reir jord og andre foretrakk å dele vårt hjem og gjøre reiret i skjulte steder innendørs. De fleste maur kan faller i kategorien ordensforstyrrelser og liten skade, mens andre, som snekker maur, svekke veden i bygninger og derfor trenger bedre kontroll å unngå skade på eiendom.

Instruksjoner

•Følg maur. Hvis du oppdager maur inne i hjemmet, det er sannsynligvis de oppgitt for å forage for næringen og har reiret utenfor. Maur liker å holde til vanlig ruter fra reiret til matkilde, så ved å se på atferden til maur du finner reiret. Se etter maur bærer matrester i stedet for maur som ikke har noe. Følg maur med mat for å se hvor de går. Oppfordre foraging ved å sette ut egnet mat til dine spesielle maur arter.

•Ants foretrekker langs beskyttet ruter så vil følge naturlige konturer og vil gå rundt kantene på objekter stedet ta en mer direkte rute som over midten av et plenen eller terrassen. Hvis maur ikke er umiddelbart åpenbare ut i åpne når du søker etter en maur reir, sjekke kantene av innkjørsler eller blomsterbed, langs klippe strimler eller kantene på fortauene og under plantasjeeiere eller gjerder.

• Søk for andre bevis på en maur reir. Snekker maur tygge tre, så indikasjoner på tilstedeværelsen av et reir inkludere sagmugg eller frass, som er avfall maur kaste ut av reiret. Dette avfall kan sees fanget i spindelvev, under dekk eller soffits eller crawlspaces eller kjellere. Hvis snekkeren maur, må du finne og fjerne satellitt reir som viktigste reiret. Satellitt reir kan være trær eller logger, røtter eller trestubber. Maur bærer larver fra viktigste reiret til en satellitt nest når de er å etablere en ny koloni, så se etter dette og prøver å spore maur bærer Larvene tilbake til viktigste reiret.

•Lytt for maur. Tre-tygge maur, som snekker maur, gjør rustling, tygge lyder i hjemmet. Når huset er veldig stille, kan det hende du kan høre dem. Hvis du har et medisinsk stetoskop, kan du bruke dette til å hjelpe deg å høre dem, men at vanlig husholdning lyder kan være misvisende. Gode steder å begynne å lete etter maur innendørs inkluderer rundt peisen, i stikkontakter, rundt vask eller dusj områder eller områder av vegetasjon.

Tips og advarsler

  • Hvis du finner en maur reir, kontroller at dronningen er drept eller hun kan bare gå på å etablere en andre reir eller koloni.
  • Søker etter reir av snekker maur fungerer best hvis gjort om natten.