Hvordan finne en lekkasje på tårn har kjegleformet tak

February 25

Hvordan finne en lekkasje på tårn har kjegleformet tak

Hvis din tårn har kjegleformet tak utvikler en lekkasje, er din første oppgave å finne stedet for lekkasjen. Sterke vindkast av vind, regn, snø, is, fallende rusk fra trær og enkel aldring alle kan skade Helvetesild på taket ditt. Hvis du ikke finner lekkasjen raskt, risikerer du alvorlig skade å din hjem. Det kan hjelpe for å ha en venn som er tilgjengelig for å hjelpe deg, spesielt når du er på utkikk etter lekkasjen inne i huset.

Instruksjoner

•Look for lekkasjen fra innsiden. Gå på loftet, og se etter vann drypper fra taket. Det hjelper for å se mens det regner. Hvis det ikke regner, har en venn som bruker en slange til vann ned taket mens du observere fra loftet.

•Plasser aviser på gulvet for å finne lekkasjen. Spredt aviser over et stort område, og observere overflaten av papir for våte flekker. Dette hjelper deg med å finne det nøyaktige stedet av lekkasjen ovenfor.

•Climb på taket, og Finn omtrentlig området som lekker til avisene nedenfor. Det kan hende at Helvetesild mangler faktisk fra taket i det bestemte stedet. Hold et øye for noen skadet helvetesild. Skjeve helvetesild, mangler hjørner eller store tårer er tydelig underskriver av skadet helvetesild.

•Examine vertikale gapene mellom at helvetesild. Dette er vanligvis den første delen av Helvetesild å bryte ned av elementer. Se på den øverste delen av de vertikale linjene, og kontrollere om sprekker.

•Look for Helvetesild som har manglende granulat. Granulater er deler av knust rock brukt på overflaten av Helvetesild kolonimakten vann. Hvis du deler av Helvetesild som har en glatt finish snarere enn en grov, ujevn overflate, så granulater mangler og singel er sannsynligvis skadet.