Hvordan finne en lekkasje i taket og stoppe det

June 1

Hvordan finne en lekkasje i taket og stoppe det

Et sted på dette taket er det en lekkasje. Jeg vil vise hvordan å finne kilden til denne taket lekkasjen og stoppe det stadig lekker igjen. Denne artikkelen bruker mye av systemet vist på http://www.ehow.com/how_2071152_stop-roof-leak.html

Instruksjoner

•Først trinn er å identifisere der lekkasjen viser seg i stua. Deretter ved å måle, prøv å finne den omtrentlige posisjonen på taket. I dette tilfellet ble lekkasjen antatt å være på hjørnet av en gammel takvindu som hadde blitt fjernet forsøke å løse problemet. Det lekket fortsatt etter takvindu ble fjernet. Eierne setter selv et nytt tak og det fortsatt lekkasje. Denne lekkasjen gikk på i år.

•Finding en lekkasje som dette tar to folk seg walkie talkie. En opp på taket vann og den andre ser i huset for de første tegnene til vann seeping gjennom.

•Opprette en egnet stige så dere kan få på taket med en vannslange med en utkobling på slutten av den. Skru på vannet.

•Først må området tak over interiør skaden var våt ned. Ingen lekkasje dukket opp i dette området.

•Next, personen på taket vann ned området ytterligere taket til vann begynner å dukke opp i huset. På førstregistrere, ringe over Walkie Talkie og fortelle personen på taket stengt av vannet. Området hvor han sprayet sist er plasseringen av lekkasjen. I dette tilfellet var lekkasjen i den øvre delen av et loft vent. Denne lekkasjen var en full 10-15 fot eller flere taket fra interiør flekken. Lekker vannet måtte har kjørt ned taket under helvetesild.

•Nå er det best å la ting tørke ut minst en dag hvis mulig. Hvis du er desperat etter å få lekkasjen fast, kan du sette Geocel på når overflaten er våt. Kan du sette noen mer på når det tørker.

•Bruk Geocel taket tetningsmasse og en maling pinne smøre en god del av det rundt stedet der det ser ut som det kunne være lekkasje. Dette materialet er klart så det ikke vil være stygge å se på fra gaten så gjelder det sjenerøst.

•Lastly, en dag eller så senere, våt ned taket området å bekrefte at lekkasjen er eliminert.

Tips og advarsler

  • Geocel taket tetningsmasse kan kjøpes på Ace Hardware, og muligens andre jernvareforretninger, og du kan få det på de fleste noen taket tilbud lageret. Disse lagrene er generelt engros hus, men noen vil selge den til en person som betaler kontant.
  • Geocel er svært klebrig så vær forsiktig i håndtering av den. Det er veldig lett å få det over hendene. Det vil komme med NAFTA eller mineral ånder.