Hvordan finne en lekkasje i svømmebassenget

July 11

Svømmebassenget er å miste vann - hva nå? En oversikt over hvordan finne en lekkasje i svømmebassenget. Om du løse lekkasjen selv eller leie en pool profesjonell å reparere lekkasjen for, denne artikkelen vil spare deg penger

Instruksjoner

•Overvåk vanntap av over tjuefire timer med pumpen kjører og deretter igjen uten sirkulasjonssystem på. Logg denne informasjonen i en detaljert loggbok.

•Hvis bassenget mister mer vann med pumpen på, du sannsynligvis har en lekkasje i avløp systemet av bassenget. De vanligste områdene for vann lekker fra avløp systemet er:

-I retur linjen der avkastningen møter baksiden av retur havnen i veggen av bassenget.

-I filteret, der vannet rømming siste filteret hodet pakning og inn backwash linjen for bassenget

-Gjennom skimmer sugekraft duken der røret kobles til bunnen av skimmer undergrunnen

•Hvis bassenget er å miste mer vann med pumpen av eller lik mengder vann pumpen er på eller av finner du lekkasjen i strukturen i bassenget. For konkrete bassenger vil dette være en sprekk i bassenget skallet, og i vinyl fôr bassenger vil dette være et hull i vinyl duken.

Det er mulig at strukturelle vanntap i betong eller vinyl fôr bassenger blir gjennom hydrostatisk avlastningsventilen i viktigste avløp i bunnen av bassenget. Dette er en enveis ventil som har en mekanisk kobling som kan og vil slites ut til slutt.

•Etter at du har identifisert hvis bassenget lekkasjen er i avløp eller i strukturen i bassenget kan du fortsette å ansette en entreprenør eller reparere lekkasjen selv.

-For avløp lekkasjer må en trykktest av din avløp systemet-for strukturelle lekkasjer må en dykker/visuell inspeksjon av overflaten av bassenget

Ansette enten av disse to oppgaver vil rimeligere enn å ansette en bedrift å komme og starte feilsøking bassenget lekkasjen generelt. Det er en rekke oppgaver og tester som kan utføres før ansette en reparasjon profesjonell å redusere kostnadene, samt øke troverdighet som en informert kunde. Å være informert og gir detaljert vann tap notater vil bidra til å redusere sannsynligheten for å bli utnyttet av skruppelløse entreprenører.

•En siste diagnostiske trinnet hver pool eieren kan ta er å la vannet nivå fall i bassenget til et punkt der det stopper på egen hånd. Husk at bassenger ikke bør være drenert til mindre enn 8" vann i den grunne enden med mindre rådet av en profesjonell å redusere sjansen for skade til bassenget. Vannet kan indikere deg der lekkasjen kan være, og hvor det ikke er.

Husk å stenge pumpe hvis vannivået er forbi munningen av skimmer eller equalizer porten for din skimmer å unngå kjøre den tørr og overoppheting det.

•Finding en lekkasje i ditt basseng kan være vanskelig og tidkrevende - for ikke å nevne costsly. Å fullføre så mange første yests og reparasjoner som du kan hjelpe for å gjøre bassenget mer rimelig og hyggelig. Ikke alle lekkasjen kan dekkes i en kort hvordan artikkel om bassenget lekkasjer. Hvis du har fullført alle trinnene i denne hvordan og fortsatt ikke finner lekkasjen i ditt basseng kan du bruke svømmebassenget lekkasjen finne guide på www.findaleak.ca for å utforske mer lekkasje oppdagelsen tester, teknikker og vanlige problemer som forårsaker vanntap av i svømmebasseng.

Tips og advarsler

  • rød farge og drop fra gamle bassenget testing kits som en provisorisk dye og applikatoren for fargestoff tester
  • Bruk alltid forsiktighet i eller rundt et svømmebasseng