Hvordan finne en lekkasje i en sentral AC System

October 15

Hvordan finne en lekkasje i en sentral AC System

Finne en gasslekkasje kjølevæske i din hjem sentral klimaanlegg er ofte skremmende for det ukjente. Men det er en mindre kjent knep du kan gjøre for å finne en lekkasje i systemet. Som det er bare fire hovedkomponenter til a/c-systemet, sparer finne hvor en gasslekkasje er som tar lite tid, men du mye penger hvis du kan gjøre det selv.

Instruksjoner

•Vri på air condition system for 10 til 15 minutter å bygge opp trykket av gassen i systemet før slå den av og på jakt etter lekkasjen. Hvis det er liten kjøling kommer fra din kanaler, så mest sannsynlig har du en langsom lekkasje, og det er fortsatt noe gass i systemet, gjør finne lekkasjen ganske grei.

•Mix noen såpe og vann i en bøtte. Parabolen såpe fungerer bra for dette formålet.

•Soak en svamp i den såpe vann og påfør blandingen over kompressoren. Kompressorer er de fleste vanlig sted for lekkasjer som de har mange bevegelige deler og mange sel som kan slites ut over tid. Se etter små bobler dannet, spesielt der rør angi kompressoren eller der metall møter metal.

•Locate i CoILen. Dette er vanligvis plassert utendørs med en fan montert ved siden av å blåse luft over det for å fjerne varmen. Slå av systemet deaktivere viften og vaske den ned med såpe og vann mens leter etter dannelsen av bobler. Konsentrere seg om innløp og utløp røret til CoILen.

•Locate fordamperen coil. Dette er spolen som kjøler raskt og ligger din ovn eller like etter en fan i rørledningene. Bruk såpe og vann på samme måte som med kompressor og kondensatoren spolen. Like før fordamperen coil er viktig ekspansjonsventilen, en liten metall adapter på innløpet side av fordamperen coil, sjekk denne lekkasjer også.

•Kontroller slangene kobler disse elementene hvis ingen lekkasje er funnet ennå, selv om lekkasjer i disse passasjer ikke skal oppstå med mindre skadet av slitasje eller tatt med noe annet. Når lekkasjen er funnet, enten erstatte den delen av systemet, eller hvis mulig bare segl, vanligvis en gummi o-ring der rør møte hverandre.

Tips og advarsler

  • Alltid koble strøm til systemet før noe vann for å unngå fare for støt.