Hvordan finne en lekkasje i en over bakken svømmebassenget

March 13

Hvordan finne en lekkasje i en over bakken svømmebassenget

Over bakken bassenger kan være underholdende for ungene og deres venner, men noen ganger alle spenningen kan føre til en liten tåre i bassenget duken som forårsaker bassenget vann nivå for å slippe mye eller slippe litt, avhengig av tåre. Før du kan finne ut hva du trenger å gjøre for å fikse lekkasjen og stoppe tap av vann og bakken metning, må du finne lekkasjen.

Instruksjoner

•Kontroller alle avløp for bassenget for å sikre at lekkasjen ikke kommer fra en løstsittende eller et segl. Hvis det ikke kommer fra avløp, sjekk duken.

•Walk rundt utsiden av bassenget med bare føtter å finne området der bakken er våt, som vil være utgangspunktet ute i bassenget etter en liner lekkasje.

•Bruk et par briller. Gå under vann, og se etter små bobler. Hvis du ser et område med bobler, føle liner for å se om det er en tåre. Du kan se noen tårer lett, mens noen er kamuflert av liner mønsteret. Hvis du ikke kan avgjøre om lekkasjen er i området hvor bobler kommer fra, går du til trinn 4.

•Plasser noen konditorfarge i en pipette. Plassere en finger over åpningen dråpetellerverktøyet å holde coloring innsiden før du er under vann av stedet du mistenker for å ha en lekkasje.

•Plasser pipetteverktøyet i en tomme fra bobler. Fjerne fingeren fra åpningen, slik at en liten mengde fargestoff å lekke ut. Hvis du har funnet lekkasjen, fargestoff vil tilflyte tåre og bli sugd ut av bassenget. Fortsett denne prosessen til du finner lekkasjen, tar pusten når behøvde. Merk stedet med en undervanns markør eller en stift slik at du ikke mister den.