Hvordan finne en lekkasje i bunnen av en oppblåsbare bassenget

October 14

Lekkasjene er uunngåelig med oppblåsbare bassenger. Kan det være vanskelig å oppdage en lekkasje i en oppblåsbare bassenget. Heldigvis er det et par gjør det selv-metoder som kan hjelpe deg å oppdage hvor pesky bassenget lekkasjen er stammer fra.

Instruksjoner

•Kontroller alle basseng utstyr for å sikre lekkasjen ikke er plassert på din filterene, pumpe, ovnen eller rør ventiler.

•Test om du mister vann på grunn av fordamping. Plass en 5-gallon bøtte i bassenget med bare inches av bøtta over vannivået bassenget. Fyll bøtte med vann å matche nivået av bassenget. Bruke en markør for å markere dette punktet. Etter 24 timer, kan du sammenligne bassenget vannstanden til bøtte vann nivå. Hvis pool vann er lavere enn vannstanden bøtte har du en lekkasje.

•Purchase pool fargestoff fra en pool forsyning butikken for å finne plasseringen av lekkasjen. Dykk i området der du tror lekkasjen ligger. Bruke fargestoff nær hvor du mener lekkasjen skal. Se fargestoff for å se om det er sugd ut på ett sted. Hvis det er, er det der lekkasjen ligger.

•Hvis fargestoff ikke avdekke plasseringen av lekkasjen, tappe bassenget. Bruker en svamp, spre såpe over området der du tror lekkasjen ligger. Sjekk å se hvis såpen bobler opp. Det vil boble hvor det er en lekkasje.

•Contact pool spesialist hvis ingen av disse teknikkene avslører plasseringen av lekkasjen. Lekkasje deteksjon spesialister har spesialutstyr de kan bruke til å finne lekkasjen og reparere den.