Hvordan finne en lagringsenhet

May 25

Om du flytter over hele landet eller bare gjør litt mer plass i garasjen, kan lagringsenheter gi en enkel løsning til ditt behov for mer plass. Men er ran og skade fra varme og kulde ikke uvanlige problemer med noen fasiliteter. Vil du bli kjent med hver lagring i ditt område å sikre at dine eiendeler lagres trygt.

Instruksjoner

•Determine lagringen behov. Bestemme hvor mye du vil lagre, og hvor lenge. Se gjennom varene du ønsker å sette i lagring for å avgjøre om du trenger en klima-kontrollerte enhet. Du bør også vurdere om du må ha 24-timers tilgang til ting, eller om kontortid er tilstrekkelig. Lag en liste over disse kravene slik at du vil huske å spørre om dem.

• Søk for lagring i ditt område. Bruk easystorageresearch.com som et sted for å starte. Skriv ned navnene og telefonnumrene til hvert sted du vurderer.

•Anrop og stille spørsmål. Se tilbake til listen over krav for å sikre at du finner ut om hvert sted oppfyller dine behov. Begrense dine valg til de du liker best.

•Request en tur i en eller flere av fasiliteter. Kontroller at lagringsenheter oppfyller dine forventninger før du bestemmer å leie en. Du bør også ta tid å se på området sikkerhet slik du vil være behagelig å forlate ting der.

Tips og advarsler

  • Du kan også vurdere å lagre varene med en bærbar selv-lagring enhet. Dette kan ikke tilbyr den samme klimakontroll og sikkerheten av en lagring, kommer de med mange fordeler, inkludert portabilitet, rimelige priser og praktisk, 24-timers tilgang.